Nomad16
FULL MEMBER
- Reaction score
- 1
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Too much information
Quirez is highly overrated. He has screwed the team, and made every player from Rahmati to Jabbari and Karimi evade from national team, and now cries why every one is leaving the team.کنایه کی روش به فوتبالیستهای ایرانی
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران روز یکشنبه در اولین نشست خبری خود درسال جاری که به گفته خودش سرحال بوده و به قول ما ازدنده چپ بیدارنشده بود، کنایه ای را نثار فوتبالیست های ایرانی کردکه حامل پیامی هشداردهنده بود.
کارلوس کی روش در واکنش به سوال ایرنا مبنی بر کناره گیری مجتبی جباری از تیم ملی با تاکید بر اینکه حضور در تیم ملی باید افتخاری برای بازیکنان باشد، گفت: من در حدود 23 تیم ملی و باشگاهی حضور داشته و در همه آنها بازیکنان زیادی برای حضور در ترکیب اصلی می جنگیدند، اما درایران برای فرار از تیم صف کشیده اند.
وی گفت : رفتن از تیم ملی با مهدی رحمتی شروع شد، با هادی عقیلی ادامه پیدا کرد و در ادامه نمازی هم رفت و حالا هم مجتبی جباری رفته است.
کی روش اضافه کرد: هر روز شاهد هستیم که تعدادی از بازیکنان از تیم ملی خداحافظی می کنند و من با توجه به این که امروز سرحال بیدار شدم ، ترجیح می دهم به این موضع بخندم چراکه لبخندم برای عشق به تیم ملی و بازیکنانی است که برای پیراهن این تیم عرق دارند.
وی گفت:دلایل این رفتن ها را می دانم ولی فعلا بیان نمی کنم.
کی روش اضافه کرد: مدیر الاهلی که جباری در این تیم بازی می کند بیشتر از جباری علاقمند به تیم ملی ایران بود و تلاش کرد تا جباری به ایران بیاید و در اردو حضور یابد ، اما خود جباری چنین تلاشی نداشت.
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در پایان گفت: این اتفاق را در کتاب خاطراتم ثبت می کنم که فردی در کشور قطر بیشتر از جباری دلش برای تیم ملی ایران می سوخت .
مشکل از کیروش نیست فوتبالیست ما برای پیراهن تیم ملی ارزش قائل نیستQuirez is highly overrated. He has screwed the team, and made every player from Rahmati to Jabbari and Karimi evade from national team, and now cries why every one is leaving the team.
مقامات افغانستان از کشف ۱۲۰۰ کارت رأی دهی تقلبی در ایالت کونار این کشور خبر دادند، در یکی از موارد عکس کودکی حضرت یوسف بر یکی از کارتها نقش بسته است.
مقامات افغانستان از کشف ۱۲۰۰ کارت رأیدهی تقلبی در ایالت کونار این کشور خبر دادند، نکته جالب این جا است که در یکی از موارد عکسی از حسین جعفری (بازیگر نقش دوران کودکی حضرت یوسف) بر یکی از کارتهای تقلبی نقش بسته است.
nah manQuirez is highly overrated. He has screwed the team, and made every player from Rahmati to Jabbari and Karimi evade from national team, and now cries why every one is leaving the team.