ببین داداش راستش رو بخوای من هم خوشحال نیستم ولی در شرایط فعلی این توافق بهترین توافق ممکن بود. نوافق بهتری می خواستی ؟ با شرایط فعلی جمهوری اسلامی و روابط بین المللی قبلیش شدنی نبود. این یک حقیقته ..یا جنگ میشد یا اگر جنگ نمیشد مردممون مثل مردم کره شمالی از گرسنگی علف می خوردن.. الان برزیل غنی سازی اورانیوم صنعتی داره (ایران هم دیر یا زود بعد از محدودیت ها به دست میاره ایشالا.هرچند زیاد نیازی نمی بینم شخصا چون به صرفه نیست اما به هر حال بد هم نیست داشتنش... ) اگه دوست داشتی مثل برزیل از این حق برخوردار باشیم باید مثل برزیل هم دیپلماسی سرمون میشد. تسخیر یه سفارت و گروگان گیری دیپلمات ها اسمش دیپلماسی نیست به نظر شخص خودم. .
داد زدن" اسرائیل باید نابود بشه" در سخنرانی سازمان ملل همزمان با پیشبرد برنامه هسته ای اسمش دیپلماسی نیست به نظرم
از این نمونه ها فراوونه
قبول دارم اصلا امریکا شیطان بزرگ. انگلیس هم روباه مکار والا اخر... اونا رو نمیشه تغییر داد ولی دیپلماسی خودمون هم نمیشه تغییر داد؟
یه نگاه بنداز به این 200 تا کشور.. کدومشون راهی که ایران رفتند رو رفتند؟ کوبا؟ بالاخره چی شد؟ 50 سال مثل ایران رفتار کرد و اخیرا تلوزیون ایران میگفت کوبا نتیجه ی مقاومت ملتش رو دید و بالاخره روابط خوب شد. خب افرین به کوبا ولی تووی اون 50 سال چی گیرش اومد که الان پزش رو بده؟چی گیرش اومد که بقیه کشورها گیرشون نیومد؟ ما تووی این چند دهه چه هزینه درامدایی داشتیم؟
چقدر توریست اومده ایران؟
چقدر سرمایه گذار خارجی تکنولوژی صنعتی اورده ایران؟
چه محصول صنعتی ساخت ایران در جهان حرفی برا گفتن داره ؟
امریکا کل کار و زندگیشو گذاشته کنار که به ماها گیر بده؟ پس چرا بمب اتم پاکستان که احتمال داره دست طالبان هم بیافته براش مهم نیست ؟
یه جای کار قطعا میلنگه
اما حرفم اینه در شرایطی که اونجای کار میلنگه امکان توافق بهتر و حتی حالتی بهتر وجود نداشت مگر اینکه اون لنگ رو از اول درست می کردیم..
اینجور مسایل رو نمیشه با مقایسه کشورها به نتیجه خوبی رسید. کوبا کجا و ایران کجا!
ایران شرایطش در دنیا منحصر بفرد ترینه
سعی می کنم بهتون توضیح بدم اینو
ما نباید بیایم 36 سال ایران جمهوری اسلامی رو ملاک قرار بدیم.. اگر به تحلیل صاحبنظران و تئورسینهای غربی توجه کنیم هم اینو میبینیم که
ایران با توجه به این چند مورد و چندین ویژگی دیگر نمی تونه تبدیل به برزیل یا کوبا یا لهستان و یا کره و ژاپن بشه
- ایران جزو چند تمدن ساز بزرگ دنیاست و بخش بزرگی از فرهنگ کنونی دنیا در ایران و توسط ایرانیها شکل گرفته
- ایران در چند هزار سال گذشته همیشه بالا پایین داشته اما هر از چندگاهی دوباره خودش رو به اوج رسونده و شده جزو ابرقدرتهای دنیا
- مردم ایران بخاطر تاریخشون و مبارزاتشون و امپراتوریها و فرهنگ غنیشون همیشه مردمی بسیار مغرور بودند و سطح و لیاقت خودشون رو بالا می دونستند و می دونند بطوری که هیچی جز رسیدن ایران به قله دنیا ایرانیها رو راضی نمیکنه
- اتباع خیلی از کشورها وقتی به یه کشوری مهاجرت می کنند خیلی راحت به تو سری خوری عادت می کنند اما ایرانیها همچون ایتالیاییها و یونانیها و بعضی تمدنهای ابرقدرت قدیمی براشون قابل تحمل نیست که جزو پایین ترین سطوح جامعه میزبان باشند
- این غرور و بالا دونستن سطح خود الان هم نه تنها وجود داره بلکه بیشتر هم شده
- شک نکنید که پشت سر حرفهایی مثل حمایت از مظلومان عالم از هر دین و نژادی و اینکه ما با استکبار باید بجنگیم و اصلا راهی جز این نداریم همون تمایلات بالایی وجود داره... شکک نکنید به محضی که ایران دوباره جزو چند ابرقدرت صاحب دنیا بشه این سیاسیت استکبارستیزی هم از بین میره و خودش تمایل به استکباری بودن پیدا می کنه
- ایرانیها در طول تاریخ مثل همه ابرقدرتها از همه ابزارهای موجود استفاده کرده تا نفوذ و قدرتش رو افزایش بده این گاهی فرهنگ ایرانی گری گاهی قدرت تمدنی و نظامی و گاهی هم بشکل شیعه گری ظهور کرده
- ایران از نظر منابع انرژی اول در دنیا
- ایران از نظر نیروی تحصیل کرده و اماده جذب جزو بهترینهاست
ایران موقعیت عجیبی از همه نظر داره در دنیا
- حالا ایرانیها برای اینکه با جایگاه همیشگیشون که یه ابرقدرت بودن هست برسند چه راههایی دارند
- می تونند از نظر نظامی خودشون رو تقویت کنند یه جنگ جهانی راه بیندازند و در نهایت اگر پیروز بودند دنیا رو با دیگر برنده ها تقسیم کنند بین خودشون که آلمان و ژاپن و روسیه نمونه های خوبی برای این مدل هستند که دو تاشون موفق نشدند
- می تونند از طریق سیاسیت، فرهنگ و دین و فرهنگ استکبار ستیزی آهسته آهسته نفوذ خودشون رو در کشورهای ظلم زده افزایش بدن و کم کم تبدیل به مهره ای بشن که دیگر ابرقدرتها چاره ای جز وارد بازی کردن ایران نداشته باشند. این روش توسط امریکا و ایران بخوبی داره اجرا میشه الان و چون امریکا زودتر شروع کرده الان بزرگتره
- قانون دمیا قانون جنگله هر کی زورش بیشتره و نفوذش بیشتره سهم بیشتری از دنیا می بره
اگر سخنرانیهای تئوریسنهای ایرانی رو بخونید بعد از انقلاب براحتی می بینید که ایران داره تلاش میکنه با افزایش نفوذش به هر شیوه ای در همه جای دنیا کم کم خودش رو به جایگاهی برسونه که مشکلات دنیا بدون ایران حل نشه و اینجاست که دنیا شروع می کنه به امتیاز دهی چون تمایل کلی کشورهای دنیا به صلح و آرامش و زندگی بهتره
- اگر این سیاسیت استراتژیک ایران رو درک کنید به راحتی می تونید بفهمید چرا ایران جامعه الصادق و جامعه الزهرا درست میکنه مجانی بورسیه می کنه مردم کشورهای فقیر رو بشرط اینکه برگردند به کشورشون و برای ایران تبلیغ و فعالیت کنند
براحتی می فهمید چرا ایران از طریق سفارتهاش داره در 130 یا 140 کشور دنیا در پنج قاره خرجهای زیادی می کنه تا برای خودش پایگاه و هوادار درست کنه... این فعالیتهای ایران زیاد رسانه ای نمیشه ولی در ویکی لیکسهای اخیر بخوبی می تونید ببینید ایران تا کجاها پیش رفته
- یه بخشی از درآمد نفتی ایران مستقیما خرج این مسایل میشه و هیچ دولتی هم این درآمدها رو لحاظ نمیکنه حتی در حسابرسی
ایران در افریقا میره مدرسه میزنه، کارخونه ها رو یا میخره یا کمک میکنه و فقط جاهایی میره که مورد بی توجهی دولتهاشون قرار گرفتند
ایران در امریکای لاتین صدها هزار هوادار درست کرده از همین روشها و تقریبا هیچ کشوری رو از قلم ننداحته
- حالا برنامه ایران ایجاب می کنه که بزودی که نفوذش از منطقه ای به جهانی تبدیل میشه قدرت اقتصادی و نظامی قوی هم داشته باشه تا بتونه ازین دستاوردها نه تنها دفاع کنه بلکه گسترش بده
- ایران زمان احمدی نژاد بدست این احمق خیلی تابلو شد و آنتن دولتهای میزبان رو بالا آورد که همین باعث شد فشار زیادی به ایران وارد بشه
- یکی از علل توافق هسته ای که آقای خامنه ای هم باهاش موافقت کرده همینه تا نفس تازه ای بگیره اقتصاد
- این سیستم ایران تنها وقتی جواب میده که داخل کشور از رفاهش راضی بشه تا حدی
- من شک ندارم ایران برنامه شدیدی برای تقویت اقتصاد در هشت سال آینده داره و هیچ چیز رو فدای این توسعه اقتصادی نمی کنه
- من اخیرا حتی چیزی شنیدم که اصلا فکرش رو هم نمی کردم ایران داره مشاور و متخصصین خارجی رو برای تحول بخشهایی که مدیریت ضعیف دارند استخدام می کنند. خودرو، معادن، کشاورزی و انرژی بخشهایی هستند که میزبان مشاورین درجه یک دنیا خواهنند شد
- طبق دستور اکید رهبری اقتصاد مقاومتی مبنای هر نوع توسعه ای در برنامه ششم شده با این معنی که بازرسان و تیم کارشناسان رهبری چک می کنند ببینند که آیا منابع بشکلی سرمایه گذاری خواهد شد که آسیب پذیری اقتصادی ایران رو در صورت تحریم مجدد حفظ کنه
- من می دونم که ایران از مدتها پیش شروع کرده به انبار شدید طلا یعنی خیلی بیش از اونی که رسما آمار میگه
- اگر غرب در رسانه ها یه حرفی میزنه ولی در جلسات خصوصی غنائم رو باهم تقسیم می کنند شک نکنید نتیجه همین سیاستهای 3 دهه گشذته هست
- من شک ندارم که اقتصاد ایران رشد بسیار قابل قبولی خواهد داشت در دستکم 10 سال آینده
- من شک ندارم بازار عمده محصولات صادراتی ایران علاوه بر عراق، افغانستان، روسیه و چین به کشورهای مثل قزاقستان، بلاروس، عمان، سوریه، اندونزی، هند و اسیای میانه گسترش پیداا خواهد کرد و در کنار این ایران یه بخش مهمی از سرمایه های دشمنان خودش رو قبول خواهد کرد. بیشتر سرمایه های فرانسوی، امریکایی، ایتالیایی و آلمانی رو قبول خواهد کرد تا ابزاری بشه برای فشار بخش خصوصی اونها به دولتهاشون... اشتباه ایران این بود که شرکتهای چند ملیتی صاحب نفوذ اروپایی رو اونطور که باید دستشون رو تو ایران بند نکرد تا قبل از تحریم دو بار فکر کنند
- من خبرهای موثقی دارم از بخش صنعت که از یکی دو سال پیش بخش زیادی از تولیدکننده های مطرح ایرانی دارند کارخونه هایی در چین احداث می کنند برای صادرات محصولاتشون از مبدا چین به بازارهای مقصد و نه از ایران
خلاصه اینکه حالا چند درصد از برنامه های آینده ایران به ثمر بشینه به هنر نیروهای ایرانی بستگی داره..من صادقانه بگم من به مدیریت جهادی افراد سپاهی و حزب اللهی نزدیک به رهبری بیشتر از مدیریت اصلاحطلبان اعتقاد دارم... چون روحیه مدیران جهادی هم خستگی ناپذیره و هم چون اعتقادی هست از شکست نمی ترسند و ترسی از درافتادن با بزرگان رقبا نخواهند داشت...جال اینجاست که من به تازگی فهمیدم که هر مجموعه ای که توسط سپاهیهای جهادی مدیریت میشه از نظر نظم، مدیریت مدرن و بکارگیری آخرین تکنیکهای و استراتژیهای تولیدی و بازاریابی خیلی خیلی بهتر از مجموعه های دیگر هست.
علتش هم اینه که مدیران غیر جهادی اغلب درس خونده مکتبهای مدیریت غربی هستند و تنها در صورتی موفق میشوند که همه مواد لازم رو برای اون مدیریت داشته باشند و در حالتی مثل تحریم خیلی راحت گوزگیج میشن و تسلیم میشن در حالی که جهادی ها علاوه بر استفاده از علم غربی هر جا کم بیارند با رگ غیرتشون کار رو حل می کنند
به نظر من اقتصاد ایران قابلیت داشتن رشد 10 درصدی برای دستکم 20 سال رو داره چنانچه ساختار برخی بخشهای کلیدی رو عوض کنه ولی با همه اینها ایران بقدری قوی هست از همه نظر که حتی اگر نیمی از این ساختار هم اصلاح بشه رشد اقتصادی بالایی در انتظارش خواهد بود.
من برای اعتلای ایران و ایرانی هیچ راهی رو جز راه فعلی موثر نمی دونم و رهبری و مدیریت کشور رو بسیار باهوش و کارا می دونم
مشکل الان از بدنه میانی اقتصاد و فرهنگ کشور هست که اون هم حل بشه دیگه مسی نمی تونه جلوی ایران رو بگیره
دوستان هم حتی برای یک لحظه باخودشون فکر نککند که ایران خودش رو خلع سلاح می کنه در مقابل دشمنان خونیش
شک نکنید اگر از نظر نظامی ایران خودش رو کاملا آماده نمیدید هرگز همچین توافقی نمی کرد.
ما در ایران مشکلات ساختاری زیادی داریم ولی قبول کنید که این مسائل با بخشنامه و یه شبه حل نمیشه.
مثلا من اخیرا دیدم که سیستم درسی و آموزشی از مقطع ابتدایی جوری عوض شده که نسل آتی ایرانیها خیلی از مشکلات کنونی رو نخواهند داشت
من اخیرا دیدم که دارند برای حل ساختار تلاش می کنند و اینها کار روحانی و احمدی و ممدی نیست....سیاستهای کلان کشور توسط جمعی از بزرگان در محافل رسمی و غیر رسمی تدوین میشه و رییس جمهور هرکسی باشه مجبوره رعایت کنه و اگر نکنه مثل احمدی طرد خواهد شد و ازش عبرت می سازند
البته امریکا هم همینه و هیچ رییس جمهوری نمی تونه ر خلاف سیاستهای کلان کشورش رفتار کنه
یکی از بزرگترین مشکلات اقتصاد ایران نبود یه بانک اطلاعاتی مرکزی و قوی بود که در مقابل تهاجم سایبری هم مقاوم باشه که شنیدم مراحل آخرش رو میگذرونه
یعنی از این به بعد مثل غربیها ایران شبکه های مرکزی خواهد اشت که اطلاعات تک تک افراد حقیقی و حقوقی در اون خواهد بود و بدوینوسیله مالیات چند برابر خواهد شد، درمان و رسیدگی به محرومین راحتتر خواهد بود و امنیت چند برابر خواهد شد و برنامه ریزی بر اساس این آمار خیلی راحت خواهد شد.
ما فارغ از اینکه یه ایرانی قرتی باشیم یا حزب اللهی باید تنها به اعتلای ایران و ایرانی فکر کنیم... ما انسانهایی نیستیم که بندگی دیگر قدرتها رو بپذیریم و احساس خوشبختی کنیم...ما سهم بیشتری از دنیا می خواهیم و رفاه پایدار هم در این دنیا تنها از یک راه بوجود میاد. اینقدر قوی بشیم که دیگر قلدرهای دنیا مجبور بشن حق ما رو هم بدن و ما رو در بازیهای منافع دنیا لحاظ کنند
اینم بگم که استراتژی کلان ایرانی ابرقدرت از زمان رهبری خامنه ای بوجود اومده و نه اول انقلاب..
دوستان واقع بین باشیم.
سرمون کلاه رفت تازه اونا ميخان تحريما ضد ما رو 4 تا 6 ماه دیگه بردارن.
نه اینطو نیست دوست گلم... حواس مدیریت کشور به این مسائل خیلی بیشتر از منو شما هست و شورای امنیت ملی و خامنه ای هم این رو یه برد می دونند...وقتی میگن برد یعنی ما به اهدافمون در چارچوب برنامه های بلند مدت کشور رسیدیم
می تونیم روند سقوط ارزش ریال رو با افزایش حجم معاملات متوفق و معکوسش کنیم
راهش این نیست که جلوی دلار رو بگیریم بالا نره...با افزایش تولید ناخالص در نتیجه زنده شدن ظرفیتهای معطل صنعتی و ورود تولیدکنندگان جدید مجهز به تجهیزات و ماشین آلات مدرنتر و در نتیجه افزایش پایه پولی بر پایه افزایش تولید و خدمات اتوماتیک دلار جایگاه صحیح خودش رو پیدا میکنه و ریال قدرت خریدش افزایش پیدا میکنه...
بعضی ها فکر می کنند باید دلار رو کرد 1000 تومن دوباره تا اوضاع اقتصاد و قدرت خرید مردم رو براه بشه...برعکسش درسته یعنی ریال رو ول کنی افزایش پایه پولی بر پایه تولید ناخاص رو بچسبی..خودش خودکار همه چی رو درست میکنه
مادامی که تولید ناخالص رشد خوبی داشته باشه تورم نمی تونه مشکلی برای اقتصاد ایجاد کنه و خودش کنترل خواهد شد
ایران اگر بتونه با مدرن سازی ماشین الان کارخانجات و تسهیل ورود شرکتهای های تک که اخیرا خیلی جدی گرفته شدن قدرت رقابتی و بهره وری اقتصادش رو بالا ببره در یه دوره 10 تا 15 ساله هم ایران می تونه با رقبا رقابت کنه و هم تورم کاهش پیدا می کنه و ارزش ریال هم درست میشه
قدرت در اینه که اگر بنزین میشه هشت هزار تومن لیتری تو درآمد مردمت رو بجایی برسونی که براشون مهم نباشه و نه اینکه فقر رو تقسیم کنیم و قیمتها رو با سوبسید پایین نگه داریم و درآمد رو هم همینطور
کلا کدامیک از این دو گزینه بهتره؟
1- نان قرصی 100 تومان و بنزین لیتری 100 توما ن و حقوق ماهیانه 200 هزار تومان
یا
2- نان قرصی 1000 تومان و بنزین لیتری هزار تومان و درآمد دو میلیون تومان
از نظر اقتصاد گزینه دوم یعنی افزایش قدرت خرید وارداتی و در نتیجه افزایش قدرت خرید مردم
علت اینکه باوجودی که قبل از انقلاب همه چی ارزون بود و مردم حقوقشون پایینولی رفاه مردم امروز رو نداشتنند همینه... زمان شاه کسی نمی تونست ماشین بخره یا اینطوری سفر خارجی برن و یا برندهای جهانی رو در خونه داشته باشند... الان در کوره دهاتها هم ال سی دی میبینی و ماشین