What's new

Iran to launch sat on day of talks

دقیقا خودم هم یادم نیست، ولی برای اینکه ماهوراه بتونه از جو خارج بشه باید از حفره های جوی عبور کنه وگرنه اگه همینطوری بره ، یا منفجر میشه ، یا منحرف میشه یا ...
سادش اینه بعضی جاهای جو سوراخه ، باید از سوراخا بره همین

مگه می خوایم سوزن نخ کنیم

ای بابا

البته دوستمون راست می گه

بعضی وقتا هوا ظاهرا آفتابیه ولی اون بالا خبریه

دقیقا خودم هم یادم نیست، ولی برای اینکه ماهوراه بتونه از جو خارج بشه باید از حفره های جوی عبور کنه وگرنه اگه همینطوری بره ، یا منفجر میشه ، یا منحرف میشه یا ...
سادش اینه بعضی جاهای جو سوراخه ، باید از سوراخا بره همین

این چرندیات چیه یک وقت جلوی این عربها نگین بهمون میخندن
منظور از پنجره پرتاب یک بازه زمانی هست و برای پرتاب ماهواره های معمولی کاربرد نداره ولی وقتی بخواهیم ذو ماهواره با هم تلاقی داشته باشن مثلا یک ماهواره را بفرستبم به ایستگاه بین المللی فضایی بیا مثلا یک ماهواره را بفرستیم به مریخ باید توی این بازه زمانی بفرستیم تا مدار این دوتا با هم تلاقی داشته باشه یا حد اقل بشه با قدرت مانور محدودی که موشک و ماهواره داره اونها را به هم رسوند وگرنه ماهواره شما بجایی که به ایستگاه فضایی بین المللی بره سر از ماه در میاره

Launch window - Wikipedia, the free encyclopedia

این چرندیات چیه جیک وقت جلوی این عربها نگین بهمون میخندن
منظور از پنجره پرتاب یک بازه زمانی هست و برای پرتاب ماهواره های معمولی کاربرد نداره ولی وقتی بخواهیم ذو ماهواره با هم تلاقی داشته باشن مثلا یک ماهواره را بفرستبم به ایستگاه بین المللی فضایی بیا مثلا یک ماهواره را بفرستیم به مریخ باید توی این بازه زمانی بفرستیم تا مدار این دوتا با هم تلاقی داشته باشه یا حد اقل بشه با قدرت مانور محدودی که موشک و ماهواره داره اونها را به هم رسوند وگرنه ماهواره شما بجایی که به ایستگاه فضایی بینالمللی بره سر از ماه در میاره

حرف شما درسته

فکر کنم منظور دوستمون صفحات بالایی جو بود

میگم که دقیق یادم نیست ولی اینی که گفتم عین حقیقته. باید جو یکسری خصوصیاتی داشته باشته تا ماهواره منحرف نشه چه ماهوراه معمولی چه چلنجر!

میگم که دقیق یادم نیست ولی اینی که گفتم عین حقیقته. باید جو یکسری خصوصیاتی داشته باشته تا ماهواره منحرف نشه چه ماهوراه معمولی چه چلنجر!

بله داداش

فقط اول مطمئن شو بعدا بنویس چون این اعربا آماده ی سوتی گیری هستن

هروقت عرب فارسی یادگرفت بعد .... :hang2:
این عربا اینقدر نهفم هستند که هرچی علمیتر بگی کمتر بفهمند....

.
.
Is the satellite launched........if not, when it is going to be launched exactly......

Isnt this suppose to be English forum?

.
.
Is the satellite launched........if not, when it is going to be launched exactly......

by 2020 they will launch it, maybe even to the moon...

I never heard any news about lunching from Iranian source ... in fact they never talking about it until satellite getting successfully lunch ...

It was discussed in the previous page
All I can understand from one English post of the previous page is that the launch has been delayed.......but no probable launch date is given....

All I can understand from one English post of the previous page is that the launch has been delayed.......but no probable launch date is given....
Who knows when exactly. This was the first time they gave a launch date beforehand anyway. Anytime from now till next week is probably when it will be launched.

Pakistan Defence Latest Posts

Back
Top Bottom