من واقعا نمی دانم اینکه افراد متخصص اقتصاد (دست کم سایتهایی که من می شناسم
درباره ی وعده های اقتصادی کاندیداهای محترم ریاست جمهوری نظری نمی دهند به این دلیل است که این وعده ها مو لای درزشان نمی رود و آنقدر درست و اصولی هستند که هیچ نقدی نمی توان بر آنها نوشت یا اینکه این وعده ها را آنقدر بی اعتبار می دانند که حتی از نظر این عزیزان ارزش یک خط نوشتن هم ندارند.
حاج محسن رضایی در آخرین وعده ی خود قرار است که بانکی تأسیس کنند که به مردم وام بدهد و مردم به اصطلاح حالش را ببرند و سود فعالیتهای اقتصادی آنها را هم دولت بدهد. جل الخالق! به قول پیر هرات از یار جرم آید و از تو غرامت. حالا در کجای دنیا یک بنگاه اقتصادی وجود دارد که به این صورت اداره می شود والله اعلم!!!
ظاهرا وضعیت بانکهای ایران (اعم از خصوصی و دولتی
انقدر فاجعه بار است که هر کسی که می خواهد قدمی بردارد به عنوان پیش فرض باید برای خود بانکی تاسیس کند. نگاهی به دور و اطراف خود بیاندازید. تقریبا تمام وزارتخانه ها و سازمانهای نظامی و غیر نظامی ایران و همچنین بعضی از بنگاه های اقتصادی صاحب بانک هستند. نیروی انتظامی، ارتش، بنیاد مستضعفان، شهرداری تهران، وزارت مسکن، وزارت تعاون،خودروسازها، میز و کمد و مبل سازها، آهن فروشها، ساختمان سازها و غیره. تعداد این موسسات انقدر زیاد است که دیگر برای من قابل احصا نیست.
حالا کسی نیست بپرسد با این همه بانک کدام گره از اقتصاد این کشور باز شده که بازهم یکی دیگر باید به این آمار اضافه شود. مگر رییس جمهور محترم، محمود احمدی نژاد، در ابتدای شروع به کارش بانک مهر را تأسیس نکردند. این بانک چه گلی به سر مردم زد؟ کدام فعالیت اقتصادی کلان و بلند مدت توسط این بانک کلید خورد؟
حاج محسن به جای تعیین تکلیف تسهیلات تکلیفی دولت بر دوش بانکها ،که عن قریب کمر آنها را در هم خواهد شکست، می خواهد نوعی دیگر از این تکلیف ها و تکلف ها را بر دوش نظام بانکی بگذارد. کاش کاندیداهای محترم کمی هم وقت برای سازماندهی بازار سرمایه و اعتبار می گذاشتند یا دست کم تکلیف وامهای معوقه به نظام بانکی را مشخص می کردند.
پی نوشت1: بر اساس تیتر دیروز کیهان اقای بهمنی فرمودند هر بانکی که در مسائل ارزی تخلف نکرده باید ثابت کند. واقعا که به به به این مدیریت.
????? ? ????? - ?????????? ?? ?????? ? ????????? ???? ???