What's new

Çay Bahçesi

meanwhile-in-africa.jpg

. . . .
I have no idea where this hair style comes from :) we call these people "Apache"

Do you have that hair style , @Targon ? :bunny:

Idiot politicians making deals with corporations and public schools are just about idiot proof.

Obamacare ! Did they give you the Obamaphone to vote for Obama back in 2012? :lol:

. . . . .
@Alienoz_TR

Suriye başlığında bahsetiğin videoları nasıl bulabilirm ?

Link vermesende olur. Mesela google'da şunu "*******" arattır de, o şekilde bulayım.

. .
@Alienoz_TR

Suriye başlığında bahsetiğin videoları nasıl bulabilirm ?

Link vermesende olur. Mesela google'da şunu "*******" arattır de, o şekilde bulayım.

Orada iki twitter account verdim. Arapça olanda iki üç gün önce yayınlanan bir youtube videosu var. Ras Al Ayn'da pkk karşı saldırısına cevap olarak intihar saldırısı düzenleniyor. SOHR'a göre 40 pkklı ölüyor. Videoda 10-15 tane pkklı yerde görülüyor.

İşid, düzenli olarak justpaste.it bağlantılı açıklama ve resimler yayınlıyor. Düşman tarafından 5'er 10'ar telefat sergiliyorlar operasyonlardan. Arada 1 tane de zayiatlarını sergiliyorlar.

Son dönemde Türkiye kimliği taşıyan 26 pkklı öldü, tvde izledim.

Pkk taraftarı hesaplarca (şehit adı altında) Yayınlanan resimlere bakılırsa pkklılar patır patır telef oluyor. Ben saymayı bıraktım.

Adını vermeyen bir Türk generali, pkknın yarıya yarıya gücünü kaybettiğini açıkladı.

. . .
Vallahi okudum ama tekrar bulmam mümkün değil. Ararım ama söz vermeyeyim.

Benzer yorumları Osman Pamukoğlu ve Nejat Eslen de yapıyor. Röportajlarını takip etmekte fayda var.

''Resmi'' bir açıklama olması bu bilgilerin güvenirliği konusunda biraz daha fazla güven vermekte, bu emekli komutanlarımızınki değildir anlamına gelmemekte, sadece güncellik bakımından.

Teşekkürler.

.
Back
Top Bottom