TheConqueror
FULL MEMBER
New Recruit
- Reaction score
- 0
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
New Recruit
Thread is driven to another politic war zone with many offtopic, insulting posts so It is locked!
Eger böyle yapacaksa kendine baska is arasin, neymis efendim trafige sokmus, ulan öküz sen taksici degilmisin trafikte olacan tabi, bide kadinin parasinida vermedi.Elinde valizi ile yürümek zorunda mı?
oc bak yaElinde valizi ile yürümek zorunda mı?
New Recruit
Linki noktalar arasına boşluk koyarak verebilirsin.Türkçe başlık açılamadığı için türkçe yazdığım ve eleştiriye ve düzeltmeye ihtiyacım olan makaleleri foruma aktarmak konusunda isteksizim; link olarak da (çok çaylak üyeyim muhtemelen) verilemediği için link olarak da paylaşıp şu makaleleri kontrol eder misiniz diyemiyorum.
Orta yol sunabilecek olan?
New Recruit
Türkçe başlık açılamadığı için türkçe yazdığım ve eleştiriye ve düzeltmeye ihtiyacım olan makaleleri foruma aktarmak konusunda isteksizim; link olarak da (çok çaylak üyeyim muhtemelen) verilemediği için link olarak da paylaşıp şu makaleleri kontrol eder misiniz diyemiyorum.
Orta yol sunabilecek olan?
Linki noktalar arasına boşluk koyarak verebilirsin.
Sel gider kumu kalır.Yarın o televizyonda,sosyal medyada yada miting meydanlarında birbirlerine atıp tutan siyasetçiler barışacak ve omuz omuza poz verecekler ama o siyasetçilerin arkasından gidip dostuyla yada akrabasıyla tartışanlar küs kalacak.Sen o siyasetçiyi belki hiç görmeyeceksin ama tartıştığın komşun akraban vs hep etrafında olacak.Geçici şeyler için kalıcı hasarlar bırakmaya gerek yok.
Kısmen haklısın ama seçimlerden önce sana sövdüm diye hatırlıyorum her hangi bi hasar bırakmadı ikimizde de.
bi de bu tür tartışmalara genelde akp'li seçmen giriyor,
seçimi almışın 16 yıldır iktidarda partileri, hala yok chpli yok bilmem neli diye vatan haini ilan ediliyor herkes. onu da bi dusun derim
Sen de onlardan biri olduğun için çoğul eki kullanıyor olabilir mi? Daha foruma geleli 2 gün olmuş akp propagandası yapıyorsun her gün, sen hayırdır asıl? Bu forum sizin gibilere tok
Benim için vatan haini bellidir.Hdp ve uzantılarına sempati besleyen yada destek veren yada sadece hdp değil diğer butun devlete zararlı unsurlara destek verenler haindir bana göre chpli olması vatan haini demek değildir çünkü benim etrafımda da chpli kişiler var ve onları tanıyorum.