Soyu Oguzhan'a dayanmayan kimse Türk olamaz.
Özbekler kimmiş peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
New Recruit
Arkadaşlar bırakın kavgayı , Yetişin arkadaşlar iki Çinliyle, üç Hintli Rusya forumunda @Hurshid Chelebi yi yakaladılar, dövecekler
Allah'ını seven Hurshide Yardıma gitsin
Kıpçak Türkleri de rus oluyo bu durumda... nerede bi mağaradan yeni çıkmış cahil var gelip şu forumda bilgiçlik taslar arkadaş deli oluyorum yaÖzbekler kimmiş peki?
kusura bakma
Sana kafasına göre negatif veren çinli var ya o senden önce bana yine kafasına göre bir negatif vermişti sebebi de köpek eti felan...
Ben de bu Slav'a dalgasına ''adamlar köpek eti yiyorlar, yasak yok bu bir gerçek bu yüzden negatif verilmez. Düşünsene benim birine bana 'git lokum, kebap, kavurma, yoğurt felan ye!' dedi diye negatif verdiğimi? Milletinin yediğinden mi utanıyormuş?'' dedim
Ben bu Slav'ın adınada kendisine de o günden beri gıcığım zaten, en son benim aylar öncesi Türkmenlerle ilgili açtığım bir konuda, sana aylar sonrası durduk yere bir uyarı yapmış medeni olun felan diye bu uyarıyı (aylar sonra) ruslar Türkmenlere saldırmaya başladığı dönemlerde yapması bardağı taşıran son damlaydı aslında.
Neden aylar sonra yapıyorsun uyarıyı dediğimde bana geç veya erken adalet yerini bulsun dedi...
Sonra Far East kısmında çinlinin biri Filipinlilere ileri geri konuşuyordu ben de denemek amaçlı bunu Slav'ı o çinlinin yazdığı hakaret'e etiketledim bunun çinli'ye yaptığı uyarı çok sinirlendirdi.
Uyarısı:
- Kardeşim lütfen yazdığını düzeltir misin?
-Tamam şimdi düzeltiyorum.
- Teşekkür ederim kardeş
Adaletin bu mu senin? Senin o adaletini... dediğimde banladılar iki hafta işin komik tarafı kuyruğuna bastığım ingiliz banlattı beni hem de çay bahçesinde bir de Türkçe konuşmayın felan yazmış...
Turkmen don't have anything to do with Turkmenistan? lol. Sure. I guess if you're a retard. Any by your comments I can tell you're anything but normal.
Don't worry, to us Turks the only one looks like a retard is you.....let's say not retard but ignorant.
The Turkmen are a Turkic people located primarily in Central Asia, in the states of Turkmenistan, Iraq, Iran, Syria, Afghanistan, Northern Pakistan, and in the North Caucasus. They speak the Turkmen language, which is classified as a part of the Western (Oghuz) branch of the Turkic languages family together with Turkish, Azerbaijani, Qashqai, Gagauz and Salar.
O kadar Türk varken neden sadece beylikler? Anlatsın biraz
@telkon
Tengri neymis koçum?
Biz Türkler Oguzhandan beri yüce Allah'a ve onun saldigi peygamber hazretlerine tapiyoruz.
New Recruit
herkes götüyle gülüyor sana bilmem farkındamısın?@LegionnairE
Senin gibiler yalan yanliş tarihi çok sever.
Seninle basbakanin perez ile davosta konusacagimda ama neyse..Efendilik bende kalsin.
Yawşak herifin teki bu slav....
^^
Bu yukardaki commentim için Çinli bana negatif vermiş, tekrar gözden geçirir misin dedim. Adam kaldırmadı, inactive account'u olan adama, ona negativ verdim şimdi eşitlenmiş oldu dedi. Ama olay Çinlilere geldiği zaman nasıl hareket ettikleri belli.
Atatwolf was wrong when he called Pakistanis as "dogs of chinese" but i can say that some of the users here are definitely the pet dogs of Chinese.
herkes götüyle gülüyor sana bilmem farkındamısın?