UkroTurk
BANNED
- Reaction score
- -1
- Country
NATO Bogazlarin kapatilmasi icin bir neden gormuyor!
NATO bir butun olarak Turkiye'yi destekliyor.
Ancak Turkiye uluslararasi hukuka uymaya devam edecek ve Bogazlari Rus savas ve ticari gemilere kapatmayacak.
НАТО не видит предпосылок для закрытия Босфора - Korrespondent.net
Ikinci bir acayip haber.
Bildiginiz gibi Ukrayna Kirim'a elektrik vermiyor.
Bunun sebebide Kirim disindaki, Kirim Tatarlar Sivil Toplum Kuruluslarinin eylemi.
Tatarlar, Kirim sinirindaki butun elektrik hatlarini sabote ettiler. Direkler, transformatorler yikildi.
Daha oncede boyle seyler soyluyorlardi ama kimse ciddiye almiyorlardi. En sonunda yiktilar, elektrikleri kestiler.
SImdi benim anlayamadigim bir eylem yapacaklarmis:
Tatarlar Kirim'a deniz blokaji ilan etti.
"Dahada ileri gidecegiz, Kirim'a farkli blokajlar ve izolasyonlar uygulayacagiz. Kirim'i deniz etrafindan kusatacagiz. Kerch gecishini bloke edecegiz". Kirim'dan kovulan Kirim Tatarlar'dan olan Lenur Islamov'un sozleri.
Nasil yapacaklarmis merak ettim. Simdi kis havalar kotu, yolcu gemileri bile zor yanasiyor oralara.
Ancak bir savas gemisi yapabilir boyle bir seyi???
NATO Bogazlarin kapatilmasi icin bir neden gormuyor!
NATO bir butun olarak Turkiye'yi destekliyor.
Ancak Turkiye uluslararasi hukuka uymaya devam edecek ve Bogazlari Rus savas ve ticari gemilere kapatmayacak.
НАТО не видит предпосылок для закрытия Босфора - Korrespondent.net
Ikinci bir acayip haber.
Bildiginiz gibi Ukrayna Kirim'a elektrik vermiyor.
Bunun sebebide Kirim disindaki, Kirim Tatarlar Sivil Toplum Kuruluslarinin eylemi.
Tatarlar, Kirim sinirindaki butun elektrik hatlarini sabote ettiler. Direkler, transformatorler yikildi.
Daha oncede boyle seyler soyluyorlardi ama kimse ciddiye almiyorlardi. En sonunda yiktilar, elektrikleri kestiler.
SImdi benim anlayamadigim bir eylem yapacaklarmis:
Tatarlar Kirim'a deniz blokaji ilan etti.
"Dahada ileri gidecegiz, Kirim'a farkli blokajlar ve izolasyonlar uygulayacagiz. Kirim'i deniz etrafindan kusatacagiz. Kerch gecishini bloke edecegiz". Kirim'dan kovulan Kirim Tatarlar'dan olan Lenur Islamov'un sozleri.
Nasil yapacaklarmis merak ettim. Simdi kis havalar kotu, yolcu gemileri bile zor yanasiyor oralara.
Ancak bir savas gemisi yapabilir boyle bir seyi???