Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
2.DS da ozellikle SSCBye gec yardim etti Abd. Ne yikilmasini istediler, ne de guclenmesini.
1 milnon sehit gibi felaket, en uc bir durumdan bahsetmek istedim.
Yalniz Vietnam savasina benzetme sonuclari cok saha feci olur Allah korusun. Simdi nufuslar daha kalabalik. Rusyada askerine acimayan bir ulke. Savasta Kirar askerini acimaz.Tabii sonuclarina katlanir. Ruslar kader deyip sineye cekmez.
Neyse bana nazin geciyor, sana serbest . Benden onceki sallayanlara kizmamissin.
Bogazdaki mayinlarda temizlenir. O ticari gemiler o bogazlardan gecemezse, Turkiye'de iktidar degisir. Putinde yapacagi bir cilginligin iktidari kaybetmekle sonuclanacagini biliyor.
Su andaki savasta adi konmamis bazi kurallar var. Neden Donbas'i hemen kendine baglamadi? Veya Alman ucaklarini kendi ussune yerlestirmek istiyor?
Rusya halkina ve dunyaya karsi iyi bir lider oldugunu gostermek zorunda. Fakirlige kimsenin tahammulu yok.
Ilgimi ceken diger bir ayrinti var. Eger olasi Rus-Turk savasiyla Turkiyeyi cehenneme cevirip, bolmek isteselerdi. Bunu Turkiye'nin ekonomisinin, politikasinin cok kotu oldugu 2000lerde yapabilirlerdi? 2000 yilinda Kardaga cikan botlarin mazotunu komutanlar cebinden koymus. Turkiyeyi yikmak isteyenler o zaman saldirabilirlerdi. O zamandan beri Turkiye'de askeri anlamda gelisme var. Silahlandiriliyoruz gibi geliyor bana. Kritik bir cok teknolojiye sahip olmusuz. Bircok proje hizla baslanilip, bitiriliyor.
Bunlar tek basina yapilamayacak seyler.
Bu durum icimi rahatlatiyor. En azindan simdilik ustumuzde kotu oyunlar oynanmiyor gibi geliyor. Bolgede gelecek cok belirsiz.
Yahu ne savaşı. Köpekistanı kurdurmamak bizim için dünyanın en büyük savaşıdır.
Hem sultan, hem abd hem rusya aynı amaç uğrunda çalışıyor. Savaşta şu an yeniliyoruz.
Bunu SOM atarak çözemeyiz.
Benim benzin yerine mazot deme yanlisligini gostermem gercegi degistirmiyor.
"Kardak’ta acı gerçek!Poyrazköy davasında savunma yapan Deniz Kurmay Albay Ali Türkşen, 1996 yılında Kardak’a çıkan SAT komandolarını taşıyan botun benzinini kredi kartıyla kendilerinin aldığını söyledi."
Banka fişini gösterdiSavunmasında, Kardak krizi sırasında bugüne kadar gizli kalmış bir olayı anlatan Türkşen, şunları söyledi: “30 Ocak 1996’da saat 21.33’te biz cebimizden verdik o botun benzin parasını. Şu an burada bulunan Ercan Kireçtepe’nin kredi kartıyla o gece benzin aldık. Kredi kartının slipi de burada. Herkes cebindeki parayı çıkardı, bakkaldan ekmek arası peynir aldık. O gece 01.40’da da adaya çıktık. Dönemin Başbakanı Tansu Çiller, dönemin Deniz Kuvvetleri Komutanı Güven Erkaya’yı arıyor. O da bizi aradı. Ben nasıl ’Komutanım benzin yok’ diyeyim. Şimdi ise burada terör örgütü üyeliğinden yargılanıyoruz.”
Bogazlari fiziki olarak kapatmaktan bahsediyorsunuz. Bense o bogazlarin siyasi, poltik ve askeri hicbir sekilde kapatilamayacagini soyluyorum. Ingiliz Kralicesi'nin Turkiye'de ilk gormeye gittigi yerdir bogazlar. Dunya savaslari'na sebep olur. 5 tane ulkenin agzini-burnunu kapamaktir. Global aktorlerin mallarini satamamasina neden olursunuz. Dunya ticaretine balta vurursunuz.
10 tane SU-24 dusurmekten daha tehlikeli bir durumdur.
Kardaga cikan ekipten arkadaslariniz olamaz . Tamamini Yunan istihbarati sehit etmis!!
Hurshid Bey siz bu bilgiyi nasil atladiniz?
‘Kardak Komandolarını Yunan Ajanlar Öldürdü’ Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet
Hurshid Bey siz gercek bir uzmansiniz. Turkiye'ye hizmet eden boyle insanlar oldukca, biz Ruslar'in sizin gibi buyuk bir milleti yenmesi hicbir zaman mumkun olmayacak.
"Kurtlar Vadisi-Ukrayna".
Yahu beni guldurdunuz, Allah omrununuzu uzun etsin.
Hizmet filan demeyen, f.g. ci sanmasinlar
Ben bu aralar cok gevezelik ediyordum zaten forumu okumak en iyisi olacak.
biz Ruslar'in sizin gibi buyuk bir milleti yenmesi hicbir zaman mumkun olmayacak.
biz Ruslar'in sizin gibi buyuk bir milleti yenmesi hicbir zaman mumkun olmayacak.
1 Milyon sehit'den , benzinsiz SAT teknelerinden ve Yunan ajanlarinin tüm Kardak SAT timini öldürdügünü yaziyorsunuz.