Hurshid Celebi
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- 4
- Country
Bugun kirmizi bir yorum aldim. Ondan sonra cay bahcesindeki gelismeler ile ilgili alarm uyari gelmez oldu. Onemsiz siradan bir durummu acaba?
Hatta @Hurshid Celebi taglemis ama onun uyarisinida almadim.
Turkiye, Suriye ustundeki ISIS operasyonlarina katilmiyacak gibi haberler vardi. yalanlanmis herhalde.
Bunun sebebide potansiyel s400 tehditiymis.
Rusya TC vatandaslarina vize uygulamasina donuyor.
Turkiye hic korkmadan RF vatandaslarindan yuz dolar vize almali. Yazin gidecek baska yerleri yok,
Misir cayir, cayir, Tayland uzak, BAE pahali. Elleri mahkum, bu deniz, bu gunes, bir zenginlik hic cekinmeyin, parasini isteyin.
@UkroTurk
Merhaba kardesim. Forum yöneticilerin otoritesini sorgulamak istemiyorum, kumanda onlarin elinde. Yapacak bir sey yok.
Herkes kendi isine baksin. Mutlaka birileri birilerini biryerlere rapor ediyor. Muhtelemen sorun onda dogmustur.
Suriye ile ilgili haberler tam net degil. Dün Ruslar insafsizca ve barbarca misket ve fosfor bombalari ile Türkmen yasam alanlarini hali bombardimanina maruz biraktiktan sonra;
aksam üzeri Rus hava saldirilari aniden kesildi.
Himenim Rus/Suriye müsterek hava üssü agir topcu atesi altina alinmis ve cok sayida personel ve malzeme kaybi vermisler.
Hatta hava savunma sistemleri agir hasar görmüs.
Bunun üzerine Akdeniz ve Hazar'daki gemilerinden güdümlü füze atesine baslamislar.
Kizildag tekrar Türkmen savascilarin elinde, hatta bugün Habertürk Internet Web Sitesi konuyla ilgili haberinde bir Türk IFV sinin resmini koymustu.
Türkiye uluslararasi koalisyonla bu sartlar altinda ISIL e hava saldirisi yapmayacagini duyurmus.
Bu bana teyit edildi.
Hatta Fransa - Esad gücleri ile calisacagini bugün acikladi.
Bunlar uluslararasi koalisyonun parcalandiginin isaretidir.
Bence ABD nin tutumu durumu netlestirecek.
Avrupadaki yaratilan Paranoya 'nin ne amaca hizmet ettigini net olarak görebildik. Degilmi ?
Bölgedeki arkadaslar'dan aldigim mesajlar cok olumlu. Kendilerine güveniyorlar ve Türkiye Cumhuriyeti mensubu olarak Ruslar'dan zerre kadar cekinmiyorlar.
Allah Emanet ol.