Hurshid Celebi
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- 4
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Icimizdekileri ne diyecegiz ? Dis göstermek hayalinden basit
kaynak bulamadım belgsel mi bu tam link atsanaSize "Password Swordfish" orijinal versiyonunu tavysiye derim. T.C (ÖKK) operasyonel olarak herseye muktedir, yeter ki emir olsun.
@TrMhMt bunuda ekleyelim.
Vaktiyle öfkesini anladığım ancak şiddetine asla hak vermediğim PKK'nin öldürdüğü askerler için "şehit" demiyordum, ancak şunu belirteyim "şehit değildir" de demiyordum, Allah-u âlem, Allah bilir diyordum. Zira İslam menşeili bir kavram olan, ancak despot laik ve totaliter elit sekülerlerin, solcuların inançsız olanlarının hunharca katlettiği "şehitlik" kavramı, "Allah yolunda cihat ederken öldürülenlerin mertebesiydi." Ve ben, zorunlu askerlik sonucu askere giden, içerisinde namaz kılmanın ve başörtülü bulunmanın yasak olduğu, Kürtlere zulmeden eski bir ordu düzeninin bu şehitlik kavramını istismar etmesini istemiyordum, o nedenle "şehit değildir" demiyordum ancak "şehit" de demiyordum.
Ben kişilerin fikirlerini internet üzerinden sorgulayan biri değilim daha çok kendimce yorumlayabilirim . Bu günlerde insanlar birilerinin söylemleriyle yargılanır hale geldi. Bak sen de aynısını yapıyorsun AKP seçmeninin % yüzde kaçı bu kadını tanıyor araştırmak gerek şahsen çoğununda umrunda olduğunu zannetmiyorum. Malasef gençlerimiz belli çıkarlar uğruna yolsuz yordamsız gazeteci kılığındaki insaların kuklası haline geldi özelikle sosyal medya ve benzeri yerlerde bir gazetecinin AKP'yi destekliyor olması. Söylediği yazdığı çizdiği herşeyi o partileri bağlayacağı veya seçmenlerini bağlıycağı anlamına gelmez. Aynı AKP seçmeni 15 yıl öncesinde farklı partinin seçmeniydi.
Neden şehit demiyor açıklamasını yazmış kendi fikridir. Bende senin gibi vatani görevimi yaptım namaz kılmadım veya oruç tutmadım. :=)
"Nasil olurda tum TSK yi dinsiz imansiz ilan etme hakkina sahip olur?" Kadının söyleyiş tarzı gaddarca meymenetsizce olsada, 90'lı yılları hiç birimiz unutmadık. Aslında benim kızdığım nokta, TSK'nın bu ve bunun gibilere fırsat vermesi, bu ve bunun gibi yazarları ihtiyaç haline getirmiş olması TSK'nın önüne gelene irticacı, yobaz yakıştırması yapması hani kendi gözlerimle görmesem inanmazdım buna benzer insanların türemesine neden olmuş olabilir mi.
Sürç-i lisan ettiysek affola TrMhMt
TSK'nın bu ve bunun gibilere fırsat vermesi, bu ve bunun gibi yazarları ihtiyaç haline getirmiş olması TSK'nın önüne gelene irticacı, yobaz yakıştırması yapması hani kendi gözlerimle görmesem inanmazdım buna benzer insanların türemesine neden olmuş olabilir mi.
Sürç-i lisan ettiysek affola TrMhMt
Gercek, bu zinniklarin TSK'yi bu tutuma zorlamis olmasi olabilir mi?
.