bedbin
BANNED
- Reaction score
- 0
- Country
Bir kac gundur dikkatimi ceken bir sey var bilmiyorum siz dikkat ettiniz mi?
Her platformda ak parti desdekcileri oldurulen pkk'li resimlerini paylasarak alinan kelleler ile milletin gazini almaya calisiyorlar. Halbusiki acilim politikiasi ile mucadele yerien muzakere yapanlarin bugun geldigimiz noktanin tek sorumlusu olduklari halde.
Sanirim acilim rezilligini alinan kelleler ile kapatacaklarini zannediyorlar. 1 sehidimin yerine tum pkk'lilari les etseler yinede acimizi dindiremezler bunun farkinda degiller.
biraderim trmilitary'de filan arada okuyorum bazı üstatlar demişti de inanmamıştım, çözüm sürecinde tam tersi biz güçleniyoruz, bunların yerlerini tespit ediyoruz, askeri-istihbarat olarak artık bunların yuvalandığı yerleri biliyoruz diye düşünmüştüm, hatta çözüm sürecini PKKnın bozmasını bekliyoruz diye düşünmüştüm, ama üstatlar "PKK çözüm süreci esnasında iyice güçlenip, büyük şehirlere yerleşiyorlar" gibi yorumlarına gülmüştüm. Meğer doğruymuş.
Tüm bu kadar kayıp verdikten sonra, arınç'ın çıkıp "çözüm süresince çok fedakarlık yaptık, elinde silahlı pkklılar askerimize el sallıyordu, asker müdahele bile etmiyordu" diye açıklama yapınca. Bu iş bitmiştir dedim. AKP denilen satılmış partiye oy veren, şerefini, namusunu yitirmiştir. Kendi çıkarlarını gözetliyordur. Elinde kan vardır. Objektif bakan herkes bunları görür. Artık bunları görelim. CHP, MHP VE HDP'Yİ kapsayacak koalisyon kurmaya bugün hazır eğer MHP istese, ama MHP karşı çıkıyor. Kendi çıkarları için ülkesini satmıyor.
MHP her ne kadar bazı konularda eksik parti olsa da. O ilkelerini, prensiplerini koruduğu için tek partidir. Bahçeliyi bazı konularda eksik bulsam da, adamın yaptığı açıklamalara bakın, Tamamen kişisel koltuk arzularını vs bir kenara bırakmış, vatan için en iyisi neyse onu yapıyorlar. Bu adamlara artık şans verilmeli.
Last edited: