bedbin
BANNED
- Reaction score
- 0
- Country
Pardon benim kacirdigim bir yer mi var? Nasil guclu bir tepki oluyor bu one minutes dediginin ertesi gunu ben ne Israel'e Israel'lilere nede saying Perez'e dedim. Benim tepki mederatore diyerek tukurdugunu yalayarak hem kendi kisisel hemde ulke nezninde rezil olarak mi? Eger baska arkadaslarda bu guclu tepkiyi görüyorlar ise rica ediyorum beni aydinlatin.
Tayyip hayati yalan dolan olan kaypak ve tukurdugunu yalayan bir sahsiyetten baskasi degildir. Boyle bir meziyete sahip bireyden ne vatana ne millete nede insanliga fayda gelmez. Bugun yasadigimiz teror cikmazinin tek sebebi kendisinin kaypak kisiliginin siyaset arenasinda oy ugruna harcadigi ulke cikarlarinin fatura edilmesidir.
Bu hakikati kabul edip birlik olacagiz yada bunun gibi kaypak sahsiyetlerin cikarlari ugruna mahvolacagiz.
Benim mesajımı yanlış anladın, konu tayyip değil, 30 yıl PKK'ya açık destek veren bir ülkeye kötü de olsa verilen tepkiyi desteklemem. Türkiye'de bu zamana kadar kim verebildi bu tepkiyi? Hangi başbakan, cumhurbaşkanı? Dediğim gibi konu o bu şu lider değil, tamamen milli çıkarlarımız doğrultusunda bakıyorum olaya, sen de öyle bak lütfen.