Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Adamin düsüncesi seninkine uymuyor diye adami vatan haini yaptin,bu bir hata.Bizimkilere saldirmam diye birsey demedim. Konunun gidisatina gore saldirdigim kisiye bir sonraki iletimde gerekirse destek de olurum demistim. Uygur meselesinde Cin'lilerle takisirsan @ atip destege cagirirsan doner bicagini kapip gelirim demistim. Ama durum her ne olursa olsun @what gibi vatan haini kripto-yahudileri ve Soroscu cocuklarini yerin dibine sokmaya devam edecegim. Sebep: https://defence.pk/pdf/threads/what-the-israelis-think-of-turkey.662992/page-7
Kendini çok akıllı zannediyorsun herhalde... Madem bir kişiye katılmıyorsun, hakaret edip aşağılayacağına sineye çek, enerjini Türkiye karşıtı dallamalara harca.Canim benim ya. Affetmezmis. HEYT BE!!! Senin canin sagolsun.
Bizimkilere saldirmam diye birsey demedim. Konunun gidisatina gore saldirdigim kisiye bir sonraki iletimde gerekirse destek de olurum demistim. Uygur meselesinde Cin'lilerle takisirsan @ atip destege cagirirsan doner bicagini kapip gelirim demistim. Ama durum her ne olursa olsun @what gibi vatan haini kripto-yahudileri ve Soroscu cocuklarini yerin dibine sokmaya devam edecegim. Sebep: https://defence.pk/pdf/threads/what-the-israelis-think-of-turkey.662992/page-7
Bosver,arkadaslar Türk ata sözlerini unutmuslar.Vay vay vay...kendini ne zannediyosun acaba?
@T-123456 abi yokluğumuzda ortalığı boş bulmuşlar......
Then how come the South Cyprus can join the EU?
Just look at the comments and see the comments of butthurt europeans, armenians and greeks.
Too bad the Turks, Huns and the Mongols did not finish the job.
Bizimkilere saldirmam diye birsey demedim. Konunun gidisatina gore saldirdigim kisiye bir sonraki iletimde gerekirse destek de olurum demistim. Uygur meselesinde Cin'lilerle takisirsan @ atip destege cagirirsan doner bicagini kapip gelirim demistim. Ama durum her ne olursa olsun @what gibi vatan haini kripto-yahudileri ve Soroscu cocuklarini yerin dibine sokmaya devam edecegim. Sebep: https://defence.pk/pdf/threads/what-the-israelis-think-of-turkey.662992/page-7
Canim benim ya. Affetmezmis. HEYT BE!!! Senin canin sagolsun.
Sen ne diyon lan pisipisi? Senden akil istersem sifonu cekmeden once cagiririm merak etme.
Ben ugramayali burada ne kadar Katil Israil-sevici turemis be arkadas. Hey masallah. Denizlerimiz adeta balik dolmus. Oltayi sallamadan onceki heyacani yasiyorum burda. Merhum Atilla Ilhan bu ulkenin her zaman %10 hain kontejyani vardir derdi. Hep hakli cikiyor Allah rahmet eylesin.
Aha bir tane daha takildi oltaya. Bugun kendimi ne zannediyorum? Bir dusuneyim... Hah tamam. Bugun kendimi anana OMO satan bakkal zannediyorum. Ne olacak? Katil Israil-sevicilere sahip cikanlarin da benim gozumde onlardan farki yoktur. Yanliz boyle tek tek degil, toplanip gelin. Yazimin %99'u bosa gidiyor.
Yok abi, bundan önce de başka bi tane gelmişti ona buna küfrediyodu.... ortalığı boş bırakmamak lazım yoksa ot gibi türeyip, forumun değerli üyelilerine saldırıyorlar.Bosver,arkadaslar Türk ata sözlerini unutmuslar.
Mesela: Köprüyü gecene kadar ayiya Dayi denir.
Sen gelde anlat.