What's new

Çay Bahçesi

Rahatsız olan sizsiniz, cevabı siz verin.

Konu devam ediyor; bu vesileyle aidiyet ve temsiliyet bakımından sizi ve moderatörü tanımış olduk.
Benim için bitti. Sabah bu demografı savaşı konusuna nasıl sessiz kaldım diye sordum kendi kendime ama kalmamışım, konuyu açtığın zaman da yazmışım gerekeni... Amerika'ya içerden cephe açmaya devam, terör üzerinden istenilen yere tam gaz... Ben yokum, senin bindiğin vagona ait değilim. Benim için bitti.

Benim için bitti. Sabah bu demografı savaşı konusuna nasıl sessiz kaldım diye sordum kendi kendime ama kalmamışım, konuyu açtığın zaman da yazmışım gerekeni... Amerika'ya içerden cephe açmaya devam, terör üzerinden istenilen yere tam gaz... Ben yokum, senin bindiğin vagona ait değilim. Benim için bitti.

''Ne istediler de vermedik''... ''BOP eşbaşkanı'' ...''Medeniyetler ittifakı'' ... bizim trendeki vagonda söylenmedi.

Bunları konuşmak da rahatsız etti mi sizi?

Hayır, etmedi. Çünkü onlar siyasetçi, ben değilim.

Yapanlar ve yapılanları değil de bunları konuşanlardan rahatsız olmanız; konuşanları da ''FETÖCÜ'', ''Darbeci'', ''dış güçler'' vari bir şekilde ''Amerika'ya içerden cephe açmaya devam, terör üzerinden istenilen yere tam gaz'' güzellemesine dahil etmenizin alameti anlaşıldı.

Teşekkürler.

Yapanlar ve yapılanlara değil de bunları konuşanlardan rahatsız olmanız; konuşanları da ''FETÖCÜ'', ''Darbaci'', ''dış güçler'' vari bir şekilde ''Amerika'ya içerden cephe açmaya devam, terör üzerinden istenilen yere tam gaz'' güzellemesine dahil etmenizin alameti anlaşıldı.

Teşekkürler.
Erdoğan'ı bugünlere getirenler ve hala destek olanlar CHP efsanesi, Deniz Baykal ve MHP lideri Bahçeli, neler neler söylemediler ki? Bu siyaset ama senin yaptığın başka birşey.

Erdoğan'ı bugünlere getirenler ve hala destek olanlar CHP efsanesi, Deniz Baykal ve MHP lideri Bahçeli, neler neler söylemediler ki? Bu siyaset ama senin yaptığın başka birşey.

Muhalefetin sözleri ile İktidarın icraatlarını aynı görmek bir cevap mıdır?

Demokrasinin anlamını biliyor musunuz?

Muhalefetin sözleri ile İktidarın icraatlarını aynı görmek bir cevap mıdır?

Demokrasinin anlamını biliyor musunuz?
İcraatlar şu yukarıda verdiğin örneklerle zıtlaşıyor da, ne soracaksan sordun, BSG artık...

BSG dediğim için de bir uyarı alayım, ama sen, ne olur...

Last edited:
İcraatlar şu yukarıda verdiğin örneklerle zıtlaşıyor da, ya bsg ne olur... Ne soracaksan sordun, git artık...

BSG dediğim için de bir uyarı alayım, ama sen, ne olur...

Şu görseller yeterince açıklayıcı... gidişattan mutlu olmanız da anlaşılmakta.

2002:

Iran-Iraq-Syria-Turkey-map..jpg

2019:

_105171722_syria_kurds_640-nc.png

_102204156_hdp.png

Very likely, because from the knowledge I have (which if wrong please do correct). The Kurds were never really integrated into the Ottoman society they were handled as a separate entity within the Ottoman State.

What about the Seljuks?

Meclis'in açılışında hatim getirildi. Şehitlere dualar edildi. Bahsettiğim ilk açılış, Atatürk dönemi.

Ne guzel gunlerdi ozamanlar. Simdi ne yazikki mecliste hep hainler dolu.

Simdi kuran okumaya kalksan, biri pkkyi savundugu icin burun kaldirmaya calisacak, birileri gerici diyecek yobaz diyecek, bazilari laiklige deginerek digerlerini suclayacak vs vs...

Ne guzel gunlerdi ozamanlar. Simdi ne yazikki mecliste hep hainler dolu.

Simdi kuran okumaya kalksan, biri pkkyi savundugu icin burun kaldirmaya calisacak, birileri gerici diyecek yobaz diyecek, bazilari laiklige deginerek digerlerini suclayacak vs vs...
Her önüne gelen siyasetçi oy alabilmek ve seçmen konsolide etmek için halkın bir kısmını diğerine düşman gösterirse olacağı bu. Bu dediğimi de tek bir parti diye kimse anlamasın. Sırf 3-5 serseri kayıkçı kavgası ile koltuğunu elinde tutacak diye bütün gün birbirimizi yiyoruz. Sırf bugün için de söylemiyorum; en aşağı son 70 yılımız bu şekilde. Günden güne de kötüye gidiyor.

Pakistan Defence Latest Posts

Back
Top Bottom