Kazım Karabekirin İstiklal Harbimiz kitabını okuyun
İstanbul hahambaşısı Haim Naum sürekli telkinler vererek İsmet Paşaya Lozan sonrasında hilafetin kaldırılması fikrini benimsetmiş. Masonluk hesaplarıyla Kuranın ahkamını kaldırmak ve milleti dinsiz yapmak Haim Naumun müthiş planı idi
ABD de bu zemini hazırladıktan sonra İngiltereye geçmiş ve Yahudi Lord Gürzonla görüşüp Siz Türkiyenin mülki tamamiyetini kabul edin ben islamiyeti ve islami temsilciliklerini onlara ayaklar altında çiğnetmeyi taahhüd ederim der
Lord Gurzonda Türkiye islami alakasını ve islami temsil yolunu kendi eliyle çözer atarsa bizimle hulus birliği etmiş olur. Hıristiyan dünyasının hürmet ve minnetini kazanır.Bizde kendisine dilediğini veririz der. Lozan böyle kabul edilir
ATATURK Nutuk da bugün dünyada üç Müslüman ülke var, Afganistan, Türkiye, İran.
İleride bunların sayısı artarsa kendi aralarında şura oluştururlar ve beş ülkeyi daimi yönetici olarak seçer ve bunların meclisleri rotasyon usulüyle hilafet makamını temsil eder diyor
Tüm kutsal emanetler Türkiye de. Hilafet de TBMM şahsında mündemiç duruyor
Meclis Hilafeti İlga etti Mülga etmedi . Meclis eğer isterse Hilafeti bugün geri getirebilir
Onemli olan tüm müslüman ülkelerin biat etmesi ki tasmalı finolar S.Arabia,Bae hatta Mısır asla biat etmezler
gerci biat törenine 2000 ulema yı getirirsek iş tamamdır
bu saye de Türkiye BM de 6. daimi üye olabilir
ama ortalık fena karışır , 1958 de MENDERES eğer isterseniz hilafeti de getirebiliriz diyince fişini cektiler
ERDOGAN dan halife olur mu ? 2024 de bir referandum yaparız ve Halife Sultan ERDOGAN
şaka bir yana günümüz koşullarında bu asla olmaz
Siyasetcilerden de Halife olmaz alayı yalancı yoksa siyaset yapamazlar
ATATURK un formulu cok mantıklı ( beş ülkeyi daimi yönetici olarak seçilir ve bunların meclisleri rotasyon usulüyle hilafet makamını temsil eder Türkiye,Pakistan,Mısır,S.Arabistan,Endonezya )
zaten ALLAH isterse zamanı gelir ve olur kimse de durduramaz
ilk önce gercek müslümanları bulalım , bu devirde ki sahte müslümanlarla bu iş olmaz
neredeyse tüm müslüman ülkeler batının kölesi veya kukla liderler ile yönetiliyorlar
En iyisi biz ülkemizi refah,gelişmişlik,egitim,demokrasi ve hukuk alanlarında ilerletelim ,
siyasi kutuplaşma ve en önemlisi de teror sorununu kökten cözdük mü ülkemiz muasır medeniyet seviyesine rahatlıkla ulaşır