Adıvar
FULL MEMBER
- Reaction score
- 0
- Country
Osmanlı hatta Selçuklu Türk ırkı için yakın tarihtir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Osmanlı hatta Selçuklu Türk ırkı için yakın tarihtir.
we wonder you and cebatlı = ) most wanted guys 1.Cebatlı 2.Combatmaster
Kullanıcı adı çabatlı 53 ve 53 rizenin plaka kodu ve ilginçtir ki rizede sulak denen bir köy var eski adıyla çabat köyü.
Yalnız bayağı güzel memleketmiş.
Biraz daha araştırsak belki buluruz ama kendisinin özel hayatı kendisi kendisini ifşa etmiyorsa bu benim hiç haddime değil.
@cabatli_53 burası senin memleketin mi? Bu arada inşallah ban yemem lütfen beni banlama.
New Recruit
At the past we were much more organized and able to enforce our will to moderation, like opening of "Çay Bahçesi" or demanding a Turkish Mod which forced admins to choose Neptune as the mod for our section. If we could organize we can again force moderation to our will however....nowadays all our members do is to bash each other in the "Ülke Yönetimi" thread.
Forumun formatı değişmiş herhalde. Sticykiler hale pinned gözüküyor.sticky postalara ne oldu bilen var mi ? Hepsi "unstuck" görünüyor benim ekranda. @cabatli_53 ?
sticky postalara ne oldu bilen var mi ? Hepsi "unstuck" görünüyor benim ekranda. @cabatli_53 ?
just 1 questions out of curiosity why do you call erdogan a world leader ??Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan 44 FETÖ'cüyü beraat ettirdi!
Yürü be Koca Reis, kim tutar seni...
https://www.takvim.com.tr/guncel/20...-davasinda-72-saniga-muebbet-44-saniga-beraat