LegionnairE
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- -4
- Country
ben üstün ırka mensup olduğum için dökülmüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
1800lü yıllara kadar gösteriyor.Sülalemden kimse köyünden çıkmamış. Vay arkadaş. En azından Ermeni falan çıkmadık.
1800lü yıllara kadar gösteriyor.
Birçok ermeni ve köyleri çok daha önceleri müslüman olmuş 15,16,17 ve18yyda. Bin yıllık çok uzun bir süreç .
Hatta Anadoluda biz gelmeden önce bir Fars istilası bile var. Atinayı bile yakabilmiş bu Farslar.
O insanlar hepsi buharlaşıp uçmadı.
Tamamdir. Tesekurler. Telefon applikasyonundan olmuyormus. Notebooktan rahat girdim. Ama bu hizmet aninda verilemiyormus. Islem daha sonra bana yollanacakmis.
Tamamdir. Tesekurler. Telefon applikasyonundan olmuyormus. Notebooktan rahat girdim. Ama bu hizmet aninda verilemiyormus. Islem daha sonra bana yollanacakmis.
Sagol bir bskayim.Burası iyi bir yer ama pahalıymış. Ektiren tanıdıklarım memnun ama fiyat biraz tuzlu.
http://www.novitahair.com/about_us?l=tr
Klinigin ismi nedir?Ben ektirdim Antalya'da gayet memnunum
Yahu kardesim sen avatarindan utan bariAdamin avatarina kadar islemis sac ozlemi.Arkadaslar, Istanbul'da en iyi sac ekim merkezleri hangileri bilen var mi?
Ozenti =DYahu kardesim sen avatarindan utan bariAdamin avatarina kadar islemis sac ozlemi.
Ayrica Gurcistan'da da sac ekimi yapmaya baslamislar. Istanbul'a gelen araplar daha ucuz diye gurcistana gidiyorlarmis. Burdan bazi Ruslarin gittigini duyuyoruz.
Sagol bir bskayim.
Bu arada esteworld nasil?
Klinigin ismi nedir?