xenon54 out
ELITE MEMBER
- Reaction score
- 20
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Binali abi took it hard. RiP
Valla icim acidi ama.Binali abi took it hard. RiP
Konu darbe ile ilgili bir konuydu ama guzel montaj yapmislar . Genelkurmay cumhurbaskani basbakanimizdan selami var bu arada. Baskanlik maskanlik dikkat etsinler dedi. @Hamzza ya ozel emri var kendisi biliyor "daha fazla gecikme istemem" dedi.Valla icim acidi ama.
Konu neydi acaba az kaldi agliyordu.
İmam hatipli yüzde yüz.
Trt ha. Öyle üçüncü sınıf bir kanal ya da yarışma değil.
Asıl sorun bu ufku dar, bilimden uzak zihniyetin TÜBİTAK vs gibi kurumlara yerleştirilmeleri.İmam hatipli yüzde yüz.
Vah vah vah ülkenin geldiği duruma bakın.
You forgot those in Turkey.Son aylarda Amerikan askerlerinin yerleştirildiği bölgeler..
-O ortadaki Türkiye değil mi yahu
+Olsun biz meleklerin cinsiyetini tartışalım
Eğer marketlerde hazır satılmaya başlarsa alabilirim ben XDİmam hatipli yüzde yüz.
Vah vah vah ülkenin geldiği duruma bakın.
Will Turkey launch its SLV before 2023? I highly doubt it.
Turkish defence industrial progress has stalled in year few years. Small projects here and there are okay...
But major projects like Altay tanks, submarines, ballistic missiles, and fighter jet program etc have been stalled for years now. No significant new progress.
Hopefully Turkish industry hasn't reached its limit and ran out of steam.
Does Iran have any military/spy satellites up in space similar to what Turkey has with GokTurk-2?
Can Iran take high resolution pictures of say Israeli facilities or European landscapes and camp sites etc at will?
He is not a mullah and he knows what he is talking about.
Which part didnt you get from the sentence,''he is not a mullah''?
Im the advocate of all those accused of things whcih they are not without any knowledge about the person,do you have a problem with that?
It doesnt matter if he is a Turk or not,dont do wrong to people.
Again you come with this mullah loving thing,its getting cheap.
I know Soheil personally,he is a nationalist,never a mullah,happy now?
So dont do the ''knowledge'' thingy with me cause you know exactly where i stand.
..senin gibi Din düşmanlarının saldırmaya..
Benim gibi düşünmeye bilir. Benim dinime saldırmasın yeter. Benim gibi düşünmek şahsiliktir. Bir dine saldırmanın şahsiliği yoktur. Laikliği eleştirenleri Laiklik düşmanı diye eleştirmesi biliyorsunuz. Dini eleştirenlere laf söyleyince senin gibi düşünmek zorunda mı diye laf salatalığı yapmayın. İki yüzlülüğe gerek yok.Senin gibi düşünmeyen insanları kafana göre "İslam Düşmanı" ilan edemezsin, sen kendini ne zannediyorsun? Allah mısın sen?
Dünya uzaya gider siz ne yaparsınız mesela? Hadi biz din ile bozmuşuz, hadi biz yobazız, hadi geri kafalıyız. Siz? Dine saldırmak ile bozmuşsunuz kafanızı. Çok mu farkısın? Bana farkını göster ne işe yararsınız siz? Tek aktiviteniz İslama, Müslümanlara saldırmak ve bunu çağdaşlık sanan sizin gibi eğitimsiz, kültürsüz cahiller ne yapar? En son ne zaman teknoloji alanında, tıp alanında dünya genelinde sesinizi duyurdunuz? Vasıfsız eleman başkasını eleştirmeden önce kendini tart ondan sonra eleştir insanları.Aklın fikrin din, senin zihniyetin bu ülkeye zehir katıyor, bu cahil zihniyet.
Senin gibiler gidip işide katılıyor, sonra fethullanin sümüklü mendilini saklıyor.
Hakikaten durumunuza üzülüyorum, cahillik almış başını gidiyor, dünya uzaya gider bizim çomar lar aklını dinle bozmuş. Bu hakiki "müslüman" larda her pislik var... Reis dedikleri hırsız in teki, bakanlar çoğu millet ekmek bulamazken koluna 500bin dolarlık saat alıp Heryeri iyice bir hortumladilar.
Aklın fikrin din, senin zihniyetin bu ülkeye zehir katıyor, bu cahil zihniyet.
Senin gibiler gidip işide katılıyor, sonra fethullanin sümüklü mendilini saklıyor.
Hakikaten durumunuza üzülüyorum, cahillik almış başını gidiyor, dünya uzaya gider bizim çomar lar aklını dinle bozmuş. Bu hakiki "müslüman" larda her pislik var... Reis dedikleri hırsız in teki, bakanlar çoğu millet ekmek bulamazken koluna 500bin dolarlık saat alıp Heryeri iyice bir hortumladilar.
Benim gibi düşünmeye bilir. Benim dinime saldırmasın yeter. Benim gibi düşünmek şahsiliktir. Bir dine saldırmanın şahsiliği yoktur.