xenon54 out
ELITE MEMBER
- Reaction score
- 20
- Country
Dont climb the mountains with them then.Don't have Horses..only Elephants...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dont climb the mountains with them then.Don't have Horses..only Elephants...
We did... And the Romans weren't happy...Dont climb the mountains with them then.
Didnt most of them die in the alps?We did... And the Romans weren't happy...
A dozens fought in the first battle with Rome. mostly died in their way.Didnt most of them die in the alps?
He claimed that you are Turkish, from Turkey. He could see from your IP somehow.
Burasi CHP kahve hanesi degil,gec o numaralari.Cok alismissiniz burayi CHP kahve hanesine cevirmeye.
"Inappropriate language"Burasi CHP kahve hanesi degil,gec o numaralari.
Politika yasak,politika yaptigin zaman,once uyari sonra ban yersin ve hemen modu suclarsin.
Yazdiklarina bak sonra yorum yap..
No Politics in Cay Bahcesi!
Bizi ban yapmak icin iftiralardan tut 20 cesit yalana basvursalarda, kaliteli insan heryerde kaliteli, kalitesiz insan her ortamda kalitesizligini sergiler. Bazi insanlar kendi iclerindeki eksiklikleri disariya bu sekilde vuruyor malesef. Bu forumun sahibi bellediler kendilerini, agizlarindan küfür akan baybar gibi adamlari görmemezlikten gelip ellerinden gelse seni, beni ban yapacaklar. Bu onur, haysiyet meselesi."Inappropriate language"
Not "inappropriate language""Inappropriate language"
Bizi ban yapmak icin iftiralardan tut 20 cesit yalana basvursalarda, kaliteli insan heryerde kaliteli, kalitesiz insan her ortamda kalitesizligini sergiler. Bazi insanlar kendi iclerindeki eksiklikleri disariya bu sekilde vuruyor malesef. Bu forumun sahibi bellediler kendilerini, agizlarindan küfür akan baybar gibi adamlari görmemezlikten gelip ellerinden gelse seni, beni ban yapacaklar. Bu onur, haysiyet meselesi.
xenon54 umarim bunlarin farkina varirsin. Burada topyekün darbe girisimi sirasinda darbeyi destekleyip, meclisteki herkezi asin kesin diyenlerin hepsini screenshot yaptim. Sen bunlar arasinda degildin, ve benim tarafimdan bir kere olsun Atatürke bir kere olsun küfür veya ükalalik yaptigimi kimse iddaa edemez. Bunun arkasina kimse saklanmaya calismasin, defalarca Atatürkü övdüm ve saygimi belirttim. Biz vatan sevdalilariz, bu vatan icin bir damla ter dökenin emeginide biliriz, vatana zarar gelmesi icin terleyenleride
Kanitlayamadigin bir seyi agzinda sende sakiz yapmasan sevinirim.Bu forumun Turkey defence bölümünde Atatürk'ü ve ülke değerlerini ağzınıza sakız etmeniz de yasak niyetin-iz umrumda değil.
Seni neden ilgilendiriyor benim facebook arkadaslarim? Burada mod olarak görevin adaletli davranmak, kanitlayamadigin hic bir gerekceyle beni ban yapamazsin. En az 20 kere haksiz yere ataturke hakaret ettigimi iddia ettin, ve bir kac kere double account gerekcesiyle ban yaptin, ne kadar aciklamamiza ragmen. Burada account yapali tam yedi sene olmus, Selim'e 6 sene, sence biz alti sene önce gerken aciklamalari yapmadikmi kardes oldugumuza dair? Ve sen sonra ban yaptiktan sonrada kac kere aciklamaya calistik, sen dinlemeden ban yapmaya devam ettin. Insan en azindan hatasini kabul eder özrü borc bilir, bunlari yapmayi birak halen beni double account ile suclamaya devam ediyorsun.yapman gereken faceden tanıdığına ağlaman
Siyaset konusulmasin diyorsunuz, ama askeri bilimler ne acidan bakarsaniz bakin siyaset icerir. En büyük siyaset askerin icinde'dir, buda düsünmeniz icin bir anekdot olsun.
Anladim okadarini, ama sadece bi kac sayfa geriye gittim, ve surekli AKP yi elestiri yapan, ve siyaset konusulan mesajlara rastladim.Arkadaşım, yani daha ne kadar açıklayabiliriz bilmiyorum.
Politika çay bahçesinde konuşulmasın, konuşmak isteyenler https://defence.pk/threads/turkish-politics-internal-affairs.280659/ bu thread'de istedikleri gibi konuşsunlar diyoruz.
Cabatlı zaten yukarda yeteri kadar açıklayıcı konuşmuş, bence meseleyi uzatmanın da bir gereği yok. Cabatlı modumuz ve lütfen kurallarına riayet edin.
Cabatlı'nın yönetimi ile memnuniyetsizliğiniz varsa, ya direk olarak yönetimle irtibata geçin yada GHQ'ya yazın.
Bu threadi millet birbiriyle kaynaşsın, muhabbet etsin diye binbir güçlükle, site yönetimiyle kavga ede ede açmıştık. Millet burda birbirini yesin, birbirine hakaret etsin diye değil.