CHP tam bir mal parti. onun bunun uşağı, sanıyolar ki insanlar hala atam atam atammmmmmmmmmmm deyip, CHP'ye koşacak, öyle yürümüyo. atam bi yana terörist chp bi yana. satılmışların partisi şu anda.. ülke hayrına hiçbi bok yapmamış bi parti son yıllarda. yeni anayasa herkes için şart, ister akpli ister mhpli, chpli ol.
akpli olmak gerekmiyor bunu anlamak için, mesela ben değilim ama anlıyorum. yeni anayasa deyince gözünde kitap kapağını canlandıran insanlar var bu ülkede, açıp okumak yerine. bugun bana göre, chp'yi destekleyenler, gerçekten cahil tipler. zeki ülkesini seven insanın destekleyeceğini sanmıyorum.
ve akp, sevmeyip sövüyoruz arada ama neticede bu şerefsizler ülkeyi ileriye taşıyor bir şekilde, ve alternatif çıkana kadar, ülkesini seven ve akp'den nefret eden insanlar yine akp'ye oy verecek..
lütfen açık konuşalım, bakın ben nasıl açık konuşuyorum. onu sevdim ama buna oy attım, ya bu da çok kötü ama işte kötünün iyisi, onu sevmem ama adamlar iyi iş yapıyo.. bırakalım artık.
akp bizim kaderimiz. allahu akbar
..
veee son olarak, mhp'yi su anda kendi destekcileri bile elestirebilir ama en dogru olanı yapıyor ve zamanla herkes anlayacak bunu. ülkesinin çıkarı için okları üzerine çekti mhp. bunu herkesin gormesi lazım, hukumeti elestiriyor ama ulke icin dogru bir sey oldugunda da yanında oluyor