Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Are they "fighting for joining Iran" ?a little bit
Are they "fighting for joining Iran" ?
İzin verirsen olur, bırakırsan yaparlar.
Yeterince AKPli ile konuşunca farkına varacağın şey ''Menfaat/Para'' birlikteliğidir. Dinleri yoktur, Vatan sevgisi yoktur, Ahlak yoktur, Prensipleri yoktur. Var diyen varsa şu 14 yıllık iktidarlarınnda yapılanları ve olanları hatırlatırım.
İzin verme, sahip çık.
Sen şu yazdıkların ile ahlaklı olduğunu mu düşünüyorsun? Birileri ülkeyi terör'e yardım ediyor diye Dünya Medyasına servis ederken önce siz koştunuz. Aklınız sıra Erdoğan'ı terör destekçisi diye göstermeye çalıştınız. Halbu ki Türkiye Cumhuriyetini hedef gösterdiniz. Adamlar Erdoğan teröre yardım ediyor demiyor Türkiye Cumhuriyet'i yardım ediyor diyorlar Hani şu sözde vatan severliğiniz sayesinde.. Erdoğan düşmanlığı Türkiye düşmanlığına dönüşmüş. Uçak düşürülme olayında haydi Putin diye çanak tutan kafadan ne beklersin. Birisini işaret ederken elinin temiz olduğuna dikkat et..
1057 adet ileti sayım var bu forumda.
Söylediklerinizi ispat edecek 1 adet ileti bulursanız şerefli bir insan olduğunuzu düşüneceğim.
DefencePk'de böyle böyle yorumun var demedim. Bak bir eksik daha çıktı okuduğunu anlayamıyorsun. Ne demek istediğimi daha açıklayıcı bir dilde anlatmamı ister misin? Senin düşüncelerinin benim için bir değeri olduğunu kim söyle di ki?
Aşağıda yazdıklarınıxdan bir bölüm:
'' Sen şu yazdıkların ile ahlaklı olduğunu mu düşünüyorsun? Birileri ülkeyi terör'e yardım ediyor diye Dünya Medyasına servis ederken önce siz koştunuz''
Şahsımda ahlak sorgulaması yapıp, bunu da bana atfen yaptıklarımı ve sonuçlarını yazarsanız bu sonuç çıkar.
Normal olarak ben de size bu Ahlak sorgusunu yaptıracak kaynağınızı bu forumda göstermenizi istedim.
Okuyanlar Şeref sahibi kimmiş karar versin.
Thanks bro.Lezgis? they live by Russia
I think you meant Talysh, back then yes, there was a moron that was trying to take advantage of Azerbaijan's conflict with Armenia and trying to cause a movement in that region, he wasn't successful, the population didn't support his movement.
Our current minister of defence is from Talysh region, since population didn't support his movement back when Azerbaijan was on brink of total collapse, I highly doubt any support it now.
Mate, now i have seen your question.... it would be very hard to answer.@Sinan Asslam o Alkium. I tagged you in one of my thread and looking forward to read your comments.
I know we have never interacted on forum. And this member Joe Shearer asked me to tag you and believe you are one sane member and will help me with this topic.
I have seen you around on Turkish related threads and think the same.
Hope to see you on my thread and take out some knowledge from you.
Have a great one.
JazakAllah.
Thanks bro.
Mate, now i have seen your question.... it would be very hard to answer.
Basically it is like this.
We can't go into detail for all the groups...it would consume a lot time.
Gerçek olsa şu ortam bir kamyon dayak yer, anlık pişmanlık yaşar sonra kendi başına yine devam ama toplum içinde böyle konuşamaz.Kusura bakma insanları aynı kefeye koyup dinleri yoktur, vatansevgisi yoktur deyip ukalalık yapar isen aynı tepkiyi alırsın.