xenon54 out
ELITE MEMBER
- Reaction score
- 20
- Country
Ak partinin kemalistlerle ittifak kurmasi ülkeyi nasil bölüyorki?Bu dediğinin herkesi bitirirdi, daha kötüsü ülke'nin bölünmesini garantilerdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ak partinin kemalistlerle ittifak kurmasi ülkeyi nasil bölüyorki?Bu dediğinin herkesi bitirirdi, daha kötüsü ülke'nin bölünmesini garantilerdi.
Tereyağından kıl çeker gibiAk partinin kemalistlerle ittifak kurmasi ülkeyi nasil bölüyorki?
Iste sorun burada, Ak parti disinda herkese tedirgin bakiyorsunuz, bu ülkeyi seven bir Ak partililermi?Tereyağından kıl çeker gibi
Kast ettiğim bu değildi, senin böyle söyleceğini de tahmin etmiştim ama olsun...Iste sorun burada, Ak parti disinda herkese tedirgin bakiyorsunuz, bu ülkeyi seven bir Ak partililermi?
Dedigim gibi bu ülkede birlik beraberlik olmaz, tam tersine kutuplasma her gün dahada beter oluyor, hatta bazilari var Ak parti disinda herkesi hain ilan ediyorlar, sonrada bizim millet akillanmaz deyince kiziyorsunuz.
(genel olarak konusuyorum)
Ozaman ben ne kastetdiginden hic birsey anlamadim.Kast ettiğim bu değildi, senin böyle söyleceğini de tahmin etmiştim ama olsun...
Ada'lı mısın? Uzun zamandır sormak istiyordum
Olsun, felaket senaryosu yazmayı sevmiyorum zaten.Ozaman ben ne kastetdiginden hic birsey anlamadim.
Eger Adapazarindan bahsediyorsa evet.
Gayet rahat yasanilacak bir yer aslinda Istanbul yani basinda, karadeniz yarim saat.Adapazarı tabi, çok zaman geçirdim oralarda hatta taşınmayı düşünmüştüm ama kısmet değilmiş
Güllük mahallesinde akrabalarımın kira evi vardı, depremde evleri yıkılınca taşındıkları... Ada'nın insanıda, havasıda pek farklı "abisi"Gayet rahat yasanilacak biyer aslinda Istanbul yani basinda, karadeniz yarim saat.
New Recruit
Anyone Chai ?
Insani biraz sey.... degisik diyelim.Güllük mahallesinde akrabalarımın kira evi vardı, depremde evleri yıkılınca taşındıkları... Ada'nın insanıda, havasıda pek farklı "abisi"
Iste bunu diyorum, Erdoganin agzindan Atatürk düsmez oldu, demekki okadarda korkulacak birsey yokmus.E şuan akp kemalistlerle çalışıyor. Deyim yerindeyse sırtını kemalistlere dayadı TSK'da, yüzlerce ergenekon ve balyoz maduru kemalist subay geri döndü orduya. Bunu en başta yapaydı ortada ne darbe girişimi olurdu ne 17 aralık süreci.
Insani biraz sey.... degisik diyelim.
Misal: