MertKaan
FULL MEMBER
- Reaction score
- 0
- Country
1: Kobanide ne destegi, mültecileri sadece iceri aldilar, digerleri götlerine su pompasi yedi
2: PKK belasini bitirmek icin, siyasi yollara basvurdugu dogru. Bunu hususi vatani zedelemek icin yaptiginimi saniyorsun? Yada savas dursun evlatlar ölmesin diyemi? Bencede yanlis bir hamle idi.
3: Napacakti Türkiye, gümrüklerde PYDye ISIDe Assada yem olarak birakacakmiydi onca insani? Bu kadarmi insanlik var sende? Sen napardin o mültecilerden olsaydin?
4: Bastanda yardim ediyordu. TIR olaylarini hatirla.
Beyler sanki bütün gelismlerin sebebi AKP ve Erdoganmis gibi bir portre sergiliyorsunuz. PKK ile savasimiz hic bir zaman bitmediki, bir kac yil ara verildi bu baris denilen sürecte. Adamlar sehire inip silahlandilar, bu gayet olarak AKPnin bir acigi ve hatasi. Ancak, bu gelismeler yeni degil. 40 yildir bu illet ile ugrasiyoruz. Nasil cözülecek?
Pydlilere gida ve silah yardimi yapildi. Vurulan pydiller suructa tedavi edildi.
Oda yetmedi barzanin kabile ordusu Turkiye uzerinden ayn el araba girdi, ben mersinli olarak biliyorum ki isidden kactigini soyleyen suriyeli kurtler mersinde pkklilarla birlikte polis tasliyor sikerim ben oyle multeciyi ..
Ne yardimi yapmis turkmenlere akp ? Bayirbucakta kaybettiler ellerinde sadece otomatik silah var cerablus afrin arasinda kaybettiler azez disinda tamami isid elinde tel abyadda turkiyenin gozleri onunde evleri yikilip surulduler? Simdi soruyom ne yapti akp turkmenlere ?