What's new

Ülke Yönetimi

Status
Not open for further replies.
Arkadaşlar ignore butonu çok faydalı. Hepinize tavsiye ederim.
Ignore ettikten sonra forum o kadar sessiz oluyorki yahu bu troller neler yapıyor neler yazıyor diye sıkılmaya bile başlıyorsunuz:)
Mevsim değişikliği sinir sistemini fena etkiliyor galiba. Yaz geldi böyle oldu diyemiyorum yaz bir türlü gelmiyor buralara.

Arkadaşlar ignore butonu çok faydalı. Hepinize tavsiye ederim.
Ignore ettikten sonra forum o kadar sessiz oluyorki yahu bu troller neler yapıyor neler yazıyor diye sıkılmaya bile başlıyorsunuz:)
Mevsim değişikliği sinir sistemini fena etkiliyor galiba. Yaz geldi böyle oldu diyemiyorum yaz bir türlü gelmiyor buralara.
@Inspector Spacetime
@Swezu
@TheGreatOne

Last edited:
It find what it deserves; Killer Pope Makarios.

http://m.ensonhaber.com/beylikduzunde-chpnin-papazini-kirdilar.html

FETÖ İslamcı bir molla tarafından yönetilen Mollalıktır, Terör Örgütüdür.

Türkçe'de -cı, -ci eki, önüne geldikleri adları pazarlayan sektör anlamı getirir. Misal;

Simit-çi : Bir menfaat (para) karşılığı simit satan kişi.
Şapka-cı : Bir menfaat (para) karşılığında Şapka satan kişi.
İslam-cı : Bir menfaat (para/otorite/güç) karşılığı İslam'ı satan, İslam'ı pazarlayan kişi.(Molla/Hoca/Din Alimi vb.)

Mümin olana İslamcı denmez, Müslüman denir. "İslamcı" kelimesi, bir müslüman için küfürdür. Bu küfrü savunmak seni hiçbir noktaya vardırmaz.
Karnından terim uyduruyorsun, ve pazarlamaya çalışıyorsun. :D Ben ülkemi seven bir islamciyim, İslami tezlerle yeni bir dünya kuracağız. Bu yüzden İslamcı denmesinde bir sakınca yok, İslam'ı pazarlamakla alakalı değil durum. Kendi zihin dünyanızda ucuyorsunuz ona çok gülüyorum. Beni banliyorsunuz ayar veriyorsunuz comar diyorsunuz, muhahaha :D

It find what it deserves; Killer Pope Makarios.

http://m.ensonhaber.com/beylikduzunde-chpnin-papazini-kirdilar.html

Karnından terim uyduruyorsun, ve pazarlamaya çalışıyorsun. :D Ben ülkemi seven bir islamciyim, İslami tezlerle yeni bir dünya kuracağız. Bu yüzden İslamcı denmesinde bir sakınca yok, İslam'ı pazarlamakla alakalı değil durum. Kendi zihin dünyanızda ucuyorsunuz ona çok gülüyorum. Beni banliyorsunuz ayar veriyorsunuz comar diyorsunuz, muhahaha :D
@1683

This is kind of utter stupidness.

That statue isn't about Makarious but about a situation. That's about establishment of KKTC.

1) Makarios'un heykeli dikilmemiştir.

2) Makarios, internette de rahatlıkla ulaşılabilecek BM görüşmelerinden bir fotoğraf karesinin kabartmasında yer almaktadır.

3) Fotoğraf karesinde Makarios'un karşısında Rauf Denktaş'ın masaya yumruğunu vurduğu hali yer almaktadır.

4) Kabartması yapılan fotoğraf karesi Türklerin adada Rumlarla eşit haklara sahip diğer topluluk olduğunun kabul edildiği görüşmelere aittir. Ayrıca o görüşmelerde alınan kararlar 1974 Kıbrıs Barış harekâtının da uluslararası hukukî dayanağını oluşturması bakımından Makarios'un değil Türklerin bir başarısıdır.

5) Buna göre kabartmanın Makarios'u methetme, yüceltme kastı taşımasının tarihi gerçeklerle bağdaşması mümkün değildir.

6) Ayrıca kabartmanın altında "BİR TOPLULUKTAN BİR DEVLET KURDU" ibaresi açıkça yer aldığına göre bir bardak suda fırtına koparılması kısır bir siyasi polemik oluşturma gayretinden öteye geçmez.

7) Konseptin en önünde Rauf Denktaş merhumun heykeli vardır. Bahsi geçen kabartma bu heykelin solundadır.

8) Denktaş heykelinin sağ tarafında ise KKTC ve Tükiye bayraklarını taşıyan Türk askerlerinin kabartmaları yer almaktadır.

9) Belediyenin yaptığı tek bir heykel değil Kıbrıs ve Denktaş'ın yakın tarihimizdeki başarıyla neticelenmiş mücadelesini anlatan bir kompozisyondur

However stupid Çomars don't have ability to assess a "Kabartma Heykel".

Let's take this statue for example.
11a6a422-2b6f-4101-9174-2beed94d91a4.jpg

Let's smash this statue as well because of the evil British soldier whom invaded Anatolia to kill Turks ??!

Ben ülkemi seven bir islamcıyım. Beni banliyorsunuz ayar veriyorsunuz comar diyorsunuz
Aynen sırf müslümansın diye banlanıyorsun, Atatürk'e hakaret etmen ile hiçbir alakası yok banlanmanın. Cahil çomar, kendin ülkenin kurucu liderine ve anasına yapılan küfürlere "tarihi gerçek" dersen herhalde banlanırsın.

Ben ülkemi seven bir islamciyim
Madem İslamcı'sın, İslam ve Müslümanlar adına konuşmayı kes. Bizi temsil etmiyor İslamcı şerefsiz teröristler.

Yavaş yavaş diğer Cemaat/Tarikat/Tekke vb.lerin ipini keseceğiz, öyle bir keseceğiz ki birdaha hiçbir İslamcı Terörist, kalkıp da İslam'ı kendi menfaatleri için eğip bükmeye cürret edemeyecek. Çünkü;

"Efendiler ve ey ulus biliniz ki,Türkiye Cumhuriyeti şeyhler,dervişler,müritler ülkesi olamaz."

M.Kemal Atatürk:wub:

That statue isn't about Makarious but about a situation. That's about establishment of KKTC.
Hayır, dehşet verici bir olay. Bir insan kalkıp kendi soykırımcısının heykelini dikemez. Hitler savaşta yenilmeseydi, ama çok kayıp verildiğinden oturup masada anlaşma ile son bulsaydı 2. Dünya Savaşı, ve bu antlaşma ile İsrail'in bağımsızlığı tanınsaydı;

İsrail kalkıp Hitler'in imza anını heykele koyar mıydı? o_O

Tamamen aptalca, ve ırkçı bir hareket. CHPKK'dan beklenen bir hareket, yeni CHP ile anti-Atatürkçülük ve Pan-Ermeniizm/Pan-Kürdizm revaçta. Ellerine geçen her fırsatta Türkler'i aşağılamaya çalışıyor CHPKK'lılar.

Yürüyüşlere katılıp "Ermeni Soykırımı" diye bağırmak, "Soykırımcı Türkler" demek, Atatürk'ün Dersim'deki kürtçü teröristleri imhasına "Dersim Soykırımı(!)" demek, hatta şimdi ise Sezgin Tanrıkulu "Kürt soykırımı" falan da demeye başladı. Öldürülen PKK'lılara "Şehit" demek..

CHP ile AKP rolleri değiştirdi. Eskiden AKP şerefsiz bir Terörist destekçisiydi, şimdi AKP Terörle mücadeleye başladı CHP Terörist ve Ermeni ırkçılığı/Rum ırkçılığı destekçisi oldu o_O

Last edited:
@OguzSenturk

Takma kafani. Bu devran ebedi böyle dönmez. Trollerle ugrasma zarari bize dokunur.

Sinirlerime hakim olmaya calisiyorum, yoksa bu Arap özentilerine ve kendilerini müslüman ilan edip diger sekuler müslümanlaral hakaret eden yaratiklara cok agir konusurdum. Tarihin karanlik sayfalarina kesin gömülecekler. Istanbul tam bedevi kenti olmus. Turizm geberdi.
Troller göbek atsin.

Aynen sırf müslümansın diye banlanıyorsun, Atatürk'e hakaret etmen ile hiçbir alakası yok banlanmanın. Cahil çomar, kendin ülkenin kurucu liderine ve anasına yapılan küfürlere "tarihi gerçek" dersen herhalde banlanırsın.

Madem İslamcı'sın, İslam ve Müslümanlar adına konuşmayı kes. Bizi temsil etmiyor İslamcı şerefsiz teröristler.

Yavaş yavaş diğer Cemaat/Tarikat/Tekke vb.lerin ipini keseceğiz, öyle bir keseceğiz ki birdaha hiçbir İslamcı Terörist, kalkıp da İslam'ı kendi menfaatleri için eğip bükmeye cürret edemeyecek. Çünkü;

"Efendiler ve ey ulus biliniz ki,Türkiye Cumhuriyeti şeyhler,dervişler,müritler ülkesi olamaz."

M.Kemal Atatürk:wub:

Hayır, dehşet verici bir olay. Bir insan kalkıp kendi soykırımcısının heykelini dikemez. Hitler savaşta yenilmeseydi, ama çok kayıp verildiğinden oturup masada anlaşma ile son bulsaydı 2. Dünya Savaşı, ve bu antlaşma ile İsrail'in bağımsızlığı tanınsaydı;

İsrail kalkıp Hitler'in imza anını heykele koyar mıydı? o_O

Tamamen aptalca, ve ırkçı bir hareket. CHPKK'dan beklenen bir hareket, yeni CHP ile anti-Atatürkçülük ve Pan-Ermeniizm/Pan-Kürdizm revaçta. Ellerine geçen her fırsatta Türkler'i aşağılamaya çalışıyor CHPKK'lılar.

Yürüyüşlere katılıp "Ermeni Soykırımı" diye bağırmak, "Soykırımcı Türkler" demek, Atatürk'ün Dersim'deki kürtçü teröristleri imhasına "Dersim Soykırımı(!)" demek, hatta şimdi ise Sezgin Tanrıkulu "Kürt soykırımı" falan da demeye başladı. Öldürülen PKK'lılara "Şehit" demek..

CHP ile AKP rolleri değiştirdi. Eskiden AKP şerefsiz bir Terörist destekçisiydi, şimdi AKP Terörle mücadeleye başladı CHP Terörist ve Ermeni ırkçılığı/Rum ırkçılığı destekçisi oldu o_O

Saçma sapan konuşuyorsunuz. Senin durumdan ne anladığının, neye alındığının bir önemi yok. Bu heykelin dikilmesinde bir art niyet var mı? Yok. Asıl art niyet var diyendedir. Heykelin anlatmaya çalıştığı şey açık ve net ama her zamanki gibi kabak yine chp'ye patlıyor. Makarios üzerinden chp yine pkk'ya bağlandı. Zaten chp osursa osuruğun ses efekti pekeke şeklinde oluyor kimilerine göre.

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Pakistan Affairs Latest Posts

Back
Top Bottom