What's new

Ülke Yönetimi

Status
Not open for further replies.
Don't be too emotional. You always say how much better you are than your political and ideological enemies yet you act and speak the same way as them... both you and them are acting like a bunch of idiots. People like you and them are the people dividing this nation. You show yourself as a Kemalist, yet you don't even know what Mustafa Kemal stands for and what his ideals are. You should be ashamed of yourself.

How can you be that stupid to wish for nationalists in Europe to take power so that Turks in Europe suffer afterwards and all that because they voted for Erdogan? First: not all Turkish citizens in Europe voted for him- in a lot of countries he lost and in others margins between "YES" and "NO" were small... Anyway, why should everyone suffer because some people chose an option in a referendum? Second: a huge part of the Turkish diaspora didn't even vote in the elections because they were not interested, there wasn't a section nearby, they had another job and for so many other reasons. Third: a lot of Turks in Europe, especially in the Balkans don't even have Turkish citizenships because after the Ottoman empire collapsed we were left outside Turkey's borders. If Far-Right nationalists in Europe come to power, removing dual citizenships will be the lest they will try to do against them and against Turks and Turkey but you don't really care for that, right?
well i apologize if i generalized. and i'm not questioning on why they voted for erdogan. they have a free will to vote for whoever they want. in which our own constitution guarantees. but i did find it strange while holding a dutch citizenship and at the same time deciding the outcome of another country election. in which you don't have to face the consequences, and believe me i'm not a emotional guy.

Tabi herkez yanlis ve sahtekar, CHP durust ve namuslu.. CHP'deki mevcut zihniyetten her sey beklenir. Efendim ortada bos secim kagitlari varmis ta sonra bunlarin uzerine evet muhru basilmis. Bu yetmemis gibi de kameraya alinmis. Kurgulanmis sahne olmadigi ne malum?

CHP zihniyeti: ''AKP'nin oyunu azaltacak ne pustluk biliyorsan hepsini yap''

Bide dayandiklari cogunluluga bi bakin. Ulan umudunuzu PKK'nin yaratmis oldugu 6 milyon hayir oyuna bagliyorsunuz. Sonra da efendim biz vatanseveriz vesayrelerle ahkam kesiyorsunuz. Yuh ulan. HDPKK'nin 6,5 milyon ve belkide daha fazla hayir oyu olmasaydi, yuz yuzluk oranlar 65/70'e karsi 35/30 olurdu. Herkez aklini basina alsin.

well i apologize if i generalized

You don't even live in Turkey yourself, and yet you pretend it with your 2 flag. I never see you wirte in Turkish too which make me think you're not able to do it. And even your surname is ridiculious "blondeturkish".
And if you want to generalize don't forget 60% of Turkish people didn't even go to vote, and generally they are 70% which don't vote in Europe. So your reason why the 2 nationality shoud be removed is absurd.

Artık seçenek yok secim polemik oldu, YSK mühürsüz oylarin nereye gittigin söylemesi lazim. Eyer evet %60 fazlaysa orada hile vardir demektir. Bakalim YSK 10 içinde son sonuclari açıklayacak.

Last edited:
ben o adamı sevmiyorum akpyeyle düşüncelerim örtüşmüyo diye başkasının kucağına da atmam kendi ideolojimi fikirlerimi. bu adam neci bi kere bıraksın girsin meclise anlatsın ne derdi varsa. biz de adam yerine koyalım. yoksa işine gücüne baksın unutmayın görevini en iyi yapan vatanını en çok sevendir.

Ya zaten mühürsüz oylar geçerli olsun diye YSK ya başvuranlar HDP ile CHP liler.. Burdan anladığıma göre asıl oy çalan bunlar..

Hırsızlar toplanmış ahkam kesiyor. Ne günlere kaldık.

Zavallının biri de Ukrayna'daki evet oyu verenleri karı peşinde koşmakla itham ediyordu burda. Biyerine bişey etseler Ak Parti den bilecek. Güler misin ağlar mısın al birini vur ötekine.

http://www.sabah.com.tr/gundem/2017...uhursuz-oylar-sayilsin-basvurusu-ortaya-cikti

Ya zaten mühürsüz oylar geçerli olsun diye YSK ya başvuranlar HDP ile CHP liler.. Burdan anladığıma göre asıl oy çalan bunlar..

Hırsızlar toplanmış ahkam kesiyor. Ne günlere kaldık.

Zavallının biri de Ukrayna'daki evet oyu verenleri karı peşinde koşmakla itham ediyordu burda. Biyerine bişey etseler Ak Parti den bilecek. Güler misin ağlar mısın al birini vur ötekine.

http://www.sabah.com.tr/gundem/2017...uhursuz-oylar-sayilsin-basvurusu-ortaya-cikti

Al s...nden vur duvara hepsini. Bunlar hacli usagi. Biri de cikmis burada o haci uygun yerine sokarim diyor baska bir üyeye.
Ülke politikasi bölümünü mümkünse arsivleyin ve ilerde siber suc dairesine gönderin. Ya da. Mit.gov.tr

Sinan Oğan, 2019 "Başkanlık" seçimlerinde aday olacağını açıkladı.

Muhahaaaaaa. Kim o ya. ?
Olsun demokrasi.

Sinan Oğan, 2019 "Başkanlık" seçimlerinde aday olacağını açıkladı.

Devlet Bahçeli yine bi "çatı aday" benzeri bi manevrayla Sinan Oğan'ı da konuşmaktan aciz olan o "kadını" da altedecektir bence :D

Kim o ya. ? Olsun demokrasi.

Valla Erdoğan'ın karşısına solcu, komünist veya PKK'lı bir aday çıksa Erdoğan'a oy verebilirdim de,
Sinan Oğan
İlber Ortaylı
Osman Pamukoğlu
İlker Başbuğ

Şu 4'lüden biri aday olursa oyumu alacak idi. Daha ikinci günden Sinan'ın aday olacağını duymak mutlu etti şahsen beni :D Çok delikanlı ve dürüst bir adam. Çok zorlu bir çocukluk ve gençlik yaşadı, PKK'lılarla çok kavgası oldu hayatı boyunca. Tam bir vatan aşığı, ve Kılıçdaroğlu veya Tuncay Özkan gibi Atatürk arkasına saklanıp PKK destekçiliği de yapmıyor.

Hakiki bir Atatürkçü.

edit: Celal Şengör de var gönlümde, lakin ateist diye bu millet adama oy vermez.

Sinan Oganin da ne mal oldugu ortaya cikti. "Hani HDP, PKK, FETÖ hayir diyormus. Hani nerede?"

Kendine ulkucu deyip komunist kanallarda MHP'yi elestirenleri de gorduk. Bu rederandum da kimlerin durust kimlerin sutu bozuk oldugu acikca ortaya cikmistir.

Devlet Bahceli cok zekali ve ileri gorusludur.

Sinan Oganin da ne mal oldugu ortaya cikti. "Hani HDP, PKK, FETÖ hayir diyormus. Hani nerede?"

Kendine ulkucu deyip komunist kanallarda MHP'yi elestirenleri de gorduk. Bu rederandum da kimlerin durust kimlerin sutu bozuk oldugu acikca ortaya cikmistir.

Baskan maalesef zor durumda. Sihhati de iyi degil. Ülkücü harekete sizma operasyonu basarili oldu.

Adami haksiz yere partiden ihrac ettiler, mahkeme bile onu hakli buldu, ben olsam bende MHPye kizardim.
Zaten bu MHPnin patlamentodaki son dönemi, Bahceli partiyi bitirdi.

Sinan Ogan basina gecince cok buyuk birsey olacagini dusunenlere sasiriyorum, birincisi ogan ulku ocaklarindan yetisme biri degil. Akedemik birsey meral aksener gibi, ulkuculer bunlari hicbir zaman basa getirmezler. Bos bos hayal kurmayin, sanki akedemik olan biri partiyi kurtaracak. Lider olmak sifatinda olacak, insanlari birlestirecen hitap edeceksin. Sinan Ogan simdiye kadar populer geldi, sagdan soldan destek arayinca hdp'li meslektaslariyla nasil birlesti. Meral aksener ayni nane, mhp gibi parti icin ilac arayanlar hic kullanilmamis ilaclarla parti kurtaracak:-). Ama cok bilmis adam var.

Last edited:
Status
Not open for further replies.

Country Latest Posts

Back
Top Bottom