Attila the Hun
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- -2
- Country
What's the problem? He is 100% right. And majority of Turks feel exactly the same .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
What's the problem? He is 100% right. And majority of Turks feel exactly the same .
Ben artik karar verdim, böylesi zihniyetlerle hic bir sekilde diyaloga girmicem. Bu kadar saygisizca, bu kadar asagilayici kelimelere müsade verilmesi ayriyeten cok anormal bir durum. Ama buda burdaki mod'un zihniyetini rahatlikla kanitliyor.Inanilmaz seyler oluyor. Saygisizlik, bazi üyelerin digerlerine küfür ve iftiralari. Yaziklar olsun. Bu zihniyetteki yaratiklarla savasa girsek ha bunlara ha düsmana sirtini dönmüssün fark etmez.
Kurdistani Rusyada destekliyor,onu unutma.koskoca nükleer devlet bi filistinle neden baş edemesin? istese zaten yerle bir eder. nükleere ne hacet. de adamlar bm'ye karşı yapıyorlar zaten her şeyi. neden girişsinler böyle işlere? yavaş yavaş ilerliyorlar.
bu tip kıyaslamalar gereksiz. görünen ve gerçek olduğuna çoğu kişinin inandığı bi gerçek vardır. kürdistan ı abd-israil-dolaylı da eu destekliyor. Gerisi faso fiso. biz bunu göremediysek, bırakalım savaşı zaten. verelim topragi.
her şeyi siyonizme yüklemedim @UkroTurk bunu yükledim. uç noktalardan örnekler vermen seni doğru çıkarmıyor.
Siyonizm denen dünyanın en etkin gücü( size göre) bir avuç Filistinliyi bitiremiyor. Gerçek ortada.koskoca nükleer devlet bi filistinle neden baş edemesin? istese zaten yerle bir eder. nükleere ne hacet. de adamlar bm'ye karşı yapıyorlar zaten her şeyi. neden girişsinler böyle işlere? yavaş yavaş ilerliyorlar.
bu tip kıyaslamalar gereksiz. görünen ve gerçek olduğuna çoğu kişinin inandığı bi gerçek vardır. kürdistan ı abd-israil-dolaylı da eu destekliyor. Gerisi faso fiso. biz bunu göremediysek, bırakalım savaşı zaten. verelim topragi.
her şeyi siyonizme yüklemedim @UkroTurk bunu yükledim. uç noktalardan örnekler vermen seni doğru çıkarmıyor.
Artık istemiyor Kürtleri 1990lara kadar SSCB destekledi. 1990lardan sonra ABDye kaptırdılar. Kurulacak kürdistan gaz yollarında abd kuklası bir devlet olacak bunu iyi bildiklerinden artık istemiyorlar.Kurdistani Rusyada destekliyor,onu unutma.
Reffering iran?