Mr.Department
BANNED
- Reaction score
- 1
- Country
Başörtüsünü taşımaya layık değil bu kadın. Onun taktığı tamamen gösteriş amaçlı birşey.Dinle alakası yok. Bunların beş vakit namaz kılmadıklarına yüzde yüz eminin. Hele sabah namazına kalkanları varsa ben erkek değilim.
Sakallıların ve türbanlıların çoğu namaz kılmıyor. Gösteriş ve sosyal statü için en kolayı dış görünüş.
Allah hepimizi affetsin. Tanrı gibi yüce bir kelimeyi, ucuz ağızlarımıza alıyoruz.
Canim kardeşim.
Sosyokültürel nedenlerini çok iyi biliyorum. Benim uzmanlık alanlarımdan sadece bir tanesi.
Aile cehaleti, yurtdışında dışlanma, aşağılık kompleksi ve maalesef kutsal dinimizi agressif eylembirliği olarak görmek. İşid böyle yaratılmadımı ? Avrupa yıllarca bu yaratıklara bilinçli olarak eşit şans tanımadı ve PKK'ya parellel Türkiye Cumhuriyetine düşman '' Milliyetsiz Türk Düşmanı ISLAMCI bir zümre yarattı ''!
Amaaa......, bu trend 90 ladan beri böyle - boşuna mı MİLLİ GÖRÜŞ dış teşkilatların gözetiminde ?
Bunların hepsi bizim Devletimizin affedilmez hatası ve dış güçlerin bunları uzun vadeli kullanıma uygun şekillendirmesine göz yummasıdır.
Parti savunmayacağım. Devlet önemlidir.
Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.
Rahmetli Ömer Halisdemir'in annesi dün mübarek Kandil günü vefat etti.
Ne oldu ? BİZİM DEVLETİMİZDE SAHİP ÇIKMA GELENEĞİ YOKTUR.
Avrupalı'ların sahip çıkma geleneğine ve Devlet displin geleneğine hayranım.
Özellikle Ingilizlerin.
Almanya ve Avusturya'yı bir kenara bırak onlar gercek NAZİ rejimini yıksalardı tamamen yıkılırlardı.
Tabiri caizse takiye ve boyama yaptılar.
@T-123456
Jiguli, seni cok seviyorum. Allaha emanet ol