Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Lafim globalmillitary eLa totoromasus adam seni ve zihniyetini savunuyor savunulacak yanınız olmamasına rağmen sen ise adama hakaret ediyorsun.
Omurga önemli tabi.
Ingilizcene sokayim
Ne demek lan Kemalistlerin kutsal dağı ?
Atatürk bizim diyen bir insan senin yaptığın gibi yukarıdaki resmi paylaşmaz değil mi!? güncel Siyasi tartışmalara Atatürk'ü karıştırdığın zaman ve insanlar bu haysiyetsizliğe tepki gösterdiğinde mağduru oynamak insanların zekasına hakaret umarım bunun farkındasındır!Ne küfrediyorsun be. Kutsal demek o mu demek? 80 yıldır anca etrafı büst çöplüğüne çevirmediniz mi? Atatürk sizin tekelinde mi? Atatürk diye diye koca partiyi Pkk'ya teslim ettiniz, Tayyip düşmanlığından ülke batsın noktasına savruldunuz. Yeter be. Erdoğan da bizim Atatürk de bizim. Size mi kalmış Atatürkçülük.
Sen çok biliyorsun didi mi, kendi adına konuş sade.
Noldu daha gecen sene herkesten cok kemalisttiniz bidenbire gene Atatürke saldirmaya basladiniz, bukalemon gibi sekilden sekile giriyorsunuz yazik size.
Ben mağduru falan oynamıyorum. Geriye doğru bi sayfaları oku da yapılan hakaretleri gör bakalım. İnsanlara koyun diyenlerim kendilerinin esas en hakiki manda olduğunu gösteriyor o fotoğraf. Aklımı kullanıyorum, birileri gibi hislerim aklımın önüne geçmiyor. Size de tavsiye ederim.Atatürk bizim diyen bir insan senin yaptığın gibi yukarıdaki resmi paylaşmaz değil mi!? güncel Siyasi tartışmalara Atatürk'ü karıştırdığın zaman ve insanlar bu haysiyetsizliğe tepki gösterdiğinde mağduru oynamak insanların zekasına hakaret umarım bunun farkındasındır!
Ben Atatürk'e falan saldırmıyorum, sizin gerçekten akıllarınız durmuş.Noldu daha gecen sene herkesten cok kemalisttiniz bidenbire gene Atatürke saldirmaya basladiniz, bukalemon gibi sekilden sekile giriyorsunuz yazik size.
Sen domuzcu Canan'a bak. DöneklikteD master degree onda.Noldu daha gecen sene herkesten cok kemalisttiniz bidenbire gene Atatürke saldirmaya basladiniz, bukalemon gibi sekilden sekile giriyorsunuz yazik size.
Ben mağduru falan oynamıyorum. Geriye doğru bi sayfaları oku da yapılan hakaretleri gör bakalım. İnsanlara koyun diyenlerim kendilerinin esas en hakiki manda olduğunu gösteriyor o fotoğraf. Aklımı kullanıyorum, birileri gibi hislerim aklımın önüne geçmiyor. Size de tavsiye ederim.
Ben Atatürk'e falan saldırmıyorum, sizin gerçekten akıllarınız durmuş.
Hem bu forumda yazacaksınızyhemyde Erdoğan düşmanlığı yapacaksınız. O olmasaydı burada ne konuşacaktınız? Adam yüzde 20 yerlilikten 65'e getirdi, bu kadar nasıl nankör olabiliyorsunuz be?
İstihbaratın takip etmekle görevli oldukları bölücülüğü bilinen veya pkk lı olduğu bilinenler oraya gittiyse ayrı.muharrem bey niye üzerine alınıyor ki belki de PKK lılar takip ediliyordu.
Ben CHP’lilere manda demiyorum, aklını kullanmadan tıpış tıpış kim oy vermeye gidiyorsa onlara diyorum.insanların siz AKP lilere koyun demesi veya sizin onlara manda demeniz sence buradaki insanların ne kadar umurunda? Yazdıklarının anlamını pek idrak edemediğin ortada bir siyasi partiye eleştiri yaptığını sanarak ülkenin kurucusuna, Atatürk ilke ve inkılaplarına ve kurduğu cumhuriyetin ideallerine dil uzattığının farkında bile değilsin bu ideallere bağlı insanlarının oranı sence bir partinin seçmenleri ile mi kısıtlı? Atatürk'ün ideallerine bağlı insanlara manda dediğine göre Atatürk ün ideallerinde seni rahatsız eden ve yanlış bulduğun noktaları bizimle de paylaş ve bizi aydınlat veya bu ideallerden daha ileri bize ne sunuyorsun kafası çalışan arkadaşım!? Rahatlıkla CHP lilere manada demek varken neden illa Atatürk'ü konu etme gereği duyuyorsun?