What's new

ÜIke Yönetimi

Status
Not open for further replies.

buyuk_ortadogu_haritasi.jpg

Last edited:
Erdoğanın BOP eş başkanı olarak atanması, önce meclise oradan da başbakanlığa,C. Başkanlığına ve şuan da başkanlığa getirilmek istenmesi ve hepsinden önemlisi yahudi üstün cesaret nisanın verilmesi bir raslantı değil.

Kendisi Deccal için çalışmaya, ruhunu ona sattığı günden yani hocası Erbakan'ı sırtından hançerlediği günden bugüne gelen bir gerçek.

Burda bu şahsı destekleyenler bilmiyorlar ki kendileri gönüllü olarak Deccal'in emrindeki birer neferler.

Muhammed sav bu günleri ve bu şahısları tarif ederek bizleri çok uzun zaman öncesinden haberdar etti.

Turkiye'de bir iç savaş çıkacak bu sure zarfı içerisinde Allah'ın izni ile önce içinizdeki Deccalin neferleri temizlenecek. Ardından dünya. O güne çok az kaldı. Şimdiden hazırlıklı olun.

Erdoğanın BOP eş başkanı olarak atanması, önce meclise oradan da başbakanlığa,C. Başkanlığına ve şuan da başkanlığa getirilmek istenmesi ve hepsinden önemlisi yahudi üstün cesaret nisanın verilmesi bir raslantı değil.

Kendisi Deccal için çalışmaya, ruhunu ona sattığı günden yani hocası Erbakan'ı sırtından hançerlediği günden bugüne gelen bir gerçek.

Burda bu şahsı destekleyenler bilmiyorlar ki kendileri gönüllü olarak Deccal'in emrindeki birer neferler.

Muhammed sav bu günleri ve bu şahısları tarif ederek bizleri çok uzun zaman öncesinden haberdar etti.

Turkiye'de bir iç savaş çıkacak bu sure zarfı içerisinde Allah'ın izni ile önce içinizdeki Deccalin neferleri temizlenecek. Ardından dünya. O güne çok az kaldı. Şimdiden hazırlıklı olun.
Rabbim senin gibilerden bu memleketi ve islam alemini korusun.

Akp, PKk ve şeriatçilarin buluştuğu nokta Atatürk düşmanlığıdır.

24 Haziran'da Muharrem İnce ve Meral Akşener'den hangisi ikinci tura kalirsa oyum onundur.

Gercekten yaziklar olsun. Arka plandaki ayaga kalkanlara bakin ya. Bir de protesto ediyorlar vatan hainleri. Getir idam cezasini asalim bunlari. Biktik artik.

Rabbim senin gibilerden bu memleketi ve islam alemini korusun.

Benim gibilerinden mi? Ne oldu kuyruğuna mı bastım? Allah'ın izni ile İslam yeniden hüküm sürecek Deccal'in bütün neferleri böcek gibi ezildikten sonra. Korksan da ürksen de gerçek bu. Ya Deccalin safındasın ya Allah c.c.

Akp din iman satıyor diye o safta isen, kurtuluş orda zannediyor isen vay sen ve senin gibilerin haline. O gün yangın yeri olacak sizler yangından kaçıp suya, kurtuluşa atladığınızı zannedeceksiniz ama ateşin kalbine düşeceksiniz. Tayyip'in ve Fetö'nü sizi götüreceği yer iste orası.

Bu sizlere son uyarılar. Ya hak yoluna girersiniz yada helak yoluna.

Yavaş dön reyiz yetişemiyoz. Allahım ya gülüyom size.
Bigün antiakpci, bigün antichpci.
Ver coşkuyu...

Kardeşim ben partizan biri değilim ve ülkeme, vatanıma, halkıma ve hepsinden öte dinime hainlik yapanı affetmem.
Ben sırf trolluk olsun diye burada paylaşımda bulunmuyorum.

Bugün Turkiye bir vatan hainin parti tarafından yönetiliyor ve meclisinde 2 vatan haini sözde parti de muhalefetlik yapıyor.

Nasıl bir oyundur ki bu milletin üzerinde oynanan şu hale bakın.

Bu da ayrı bir yargılama konusu. Halka hastalıklı etleri yedirmişler..

TCK 186. maddesi: (1) Kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye sokacak biçimde bozulmuş, değiştirilmiş her tür yenilecek veya içilecek şeyleri veya ilaçları satan, tedarik eden, bulunduran kimseye bir yıldan beş yıla kadar hapis ve binbeşyüz güne kadar adlî para cezası verilir .

Son 12 yılda sadece ÖTV’den 895,8 milyar₺ vergi toplamıştır. Bu para ile; 208 tane Avrasya tüneli yapılabilecek iken. Bugün 25 yaşında olan bir genç bu tünelden 49 yaşından önce ücretsiz geçemeyecektir.
Ozan Bingöl

Bu da ayrı bir yargılama konusu. Halka hastalıklı etleri yedirmişler..

TCK 186. maddesi: (1) Kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye sokacak biçimde bozulmuş, değiştirilmiş her tür yenilecek veya içilecek şeyleri veya ilaçları satan, tedarik eden, bulunduran kimseye bir yıldan beş yıla kadar hapis ve binbeşyüz güne kadar adlî para cezası verilir .

Son 12 yılda sadece ÖTV’den 895,8 milyar₺ vergi toplamıştır. Bu para ile; 208 tane Avrasya tüneli yapılabilecek iken. Bugün 25 yaşında olan bir genç bu tünelden 49 yaşından önce ücretsiz geçemeyecektir.
Ozan Bingöl

Domuz eti yedirttiler o yetmemiş birde hastalıklı eti yedirmişler.
Şimdi hadi görelim kim kimden hesap soracak? Kim bu durumun sorumluluğunu üstlenecek? Hepsinden önemlisi hükümetimiz bunun sorumlusunu görevden alacak mı?

İddaya giren var mı benimle? Ben kimseye dokunulmayacak ve bu olayda diğerleri gibi geliştirilip gidecek diyorum. Varmı aksini idda eden?

Status
Not open for further replies.

Country Latest Posts

Back
Top Bottom