Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ABD kaynaklı Veteranstoday sitesi bugün “özel” etiketiyle yayınlanan bir analizde, İsrailli suikastçıların Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a suikast yapmak üzere Türkiye içinde bulunduklarını bildirdi.
I am a new member of PDF. I am one of you. I live in Zimbabwe.
Adama istatistikleri ile gösterdim Kürtlerin referandum'da ne tavır aldığını, hale chepe hödöpe.
Istatistiklerini yesinler senin. Istatistikmis. CHP'nin guclu olan yerleri belli, HDP'nin guclu olan yerleri belli. HDP secimlerde kac milyon oy aldiysa referandum'da da ayni kitleden oy almistir. Gercek budur. Sen gelmisin dansoz gibi kivirip bu gercegi ortbas ediyorsun. Zoruna gidiyor demek ki PKK ile birlikteliginiz. Adam gibi bunu soyle, kivirma.
AKP REFERANDUM'U KÜRT OYLARIYLA KAZANDI.
Kıçını da yırtsan gerçek bu. Referandum'da evet'e kayan HDP oylarını il il hesapla.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gündemi değerlendirdi. Özerklik tartışmalarına ilişkin Kılıçdaroğlu, "Öteden beri yine söylediğimiz yerel yönetimler özerklik şartı. Rahmetli Ecevit döneminde Parlamento'dan geçti kabul edildi. Kanunu çıktı. Şimdi o kanunun uygulanması gerekiyor. Biz yine yerel yönetimler özerklik şartını kabul ediyoruz. Uygulanmalı diyoruz. Bizim açımızdan hiçbir tereddüt yok. HDP'nin istediği bölgesel özerklik bunu kabul etmiyoruz" dedi.
Adam tam oalrak Kürtlere özerklik verecem demiş, aynen çok iyi anlamışsın.
Birincisi "PKKlı cenazesi" bir PKKlıya ait değil. Devrimci geçinen sivil bir mahluk Kobani kuşatması sırasında gaza gelip Kobani'ye gitmiş, orda ölmüş. Militanlığı muhtemelen bir kaç hafta sürdü ve bu süreçte Türk askeriyle karşı karşıya gelmedi. Cenazesine gidenler muhtemelen ailesine hürmeten gitti. En önemlisi ise BU ADAMLARIN YAPTIĞI NE SEÇMEN TARAFINDAN NE DE PARTİ YÖNETİMİ TARAFINDAN NE ONAYLANDI NE DE MEŞRU GÖSTERİLDİ. Vekiller tasmalı köpekler değil, her hareketlerini kontrol edemessin.
Şu efsanevi çarpıtmalarınıza bir örnek de dokunulmazlık mevzusuydu. Adam diyor ki dokunulmazlık sadece bir parti için kalkmaz, kalkacaksa herkese kalksın, suç işleyen tüm vekiller yargılansın, siz diyorsunuz ÖÖH KILIÇTÖR HEDEPEYİ KORUYOR.
Bi benim verdiğim örneklere bak bi kendi verdiklerine.
Şurda ne kadar ikiyüzlü olduğunuzu ve olayları çarpıtıp işinize geldiği gibi anlatmaya ne kadar meyilli olduğunuzu gayet net anlatmışım. Sizin osuruktan ithamlarınızı sizden başka kimse dikkate almıyor.