Killuminati
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- 1
- Country
Dolar yukseldikce ederi bir dolar olan ve onlarin kayigina binen CHP'liler sevinip gobek atiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
AKP-PKK birlikteliği varken siz AKP'ye oy vermediniz mi? :p Çözüm süreci başladıktan sonra yapılan ilk genel seçimde AKP %49 aldı, daha öncesinde 46 almıştı. Devletin en yüksek kademesindeki adamlar PKK ile sanki bir devletmişcesine oturup müzakare ettiler, Öcalan'a saygıda kusur etmediler. Peşmerge'te Kürt bayrakları ile şov yaptırdılar. Bunu yapanlar üç beş beyinsiz milletvekili değil. Bizzat devlet. Sen buna ne tepki verdin? Gittin paşa paşa yine oyunu ampüle bastın. Ondan sonra da vay efendim CHP milletvekilinin biri terörist cenazesine gitmiş, aman İnce Selo'yu ziyaret edecekmiş. Sen o teröristin liderleriyle masaya oturdun be adam, bunlar karşılaştırılabilir mi? Hayatımda sizin kadar iki yüzlü insanlar görmedim.
İSRAİL BÜYÜKELÇİSİ DIŞİŞLERİNE ÇAĞRILDI VE TÜRKİYE'DEN KOVULDU.
http://www.trthaber.com/haber/gunde...sinin-ulkeyi-terk-etmesini-istedi-365541.html
şimdi israile karşı hamle yapıp kimlerin kuyruğuna basmışız bekleyip görelim, yakında havlamaya başlarlar.
CHP'liler, Muharrem Ince'nin kafasina ve hareketlerine bir bakin, konusmalarini bir dinleyin ve dusunun. Bu zat ve arkasindaki kiliktan kiliga giren kargasali taban, Turkiye'nin de icinde bulundugu bolgesel dengeleri koruyabilecekler mi? Sizce bunlar ABD ve AB'ye rest cekebilecekler mi? Suriye'de kalabilecekler mi? Somali'de? Sudan'da? Katar'da? Sizce bunlar onca milli savunma projelerini devam ettirecekler mi yoksa durudacaklar mi? S400 alimini ne yapacaklar ve Rusya ile anlasmaya varilen nukler santral projelesi?
Samimi cevap bekliyorum sizden..
Defolup gitsin birdaha da yollamasinlar.
AKP ve Erdoğandan mı bahsediyorsunuz ? Çünkü ben Muharrem İncede ve CHP'de bir kargaşalık göremedim.CHP'liler, Muharrem Ince'nin kafasina ve hareketlerine bir bakin, konusmalarini bir dinleyin ve dusunun. Bu zat ve arkasindaki kiliktan kiliga giren kargasali taban, Turkiye'nin de icinde bulundugu bolgesel dengeleri koruyabilecekler mi? Sizce bunlar ABD ve AB'ye rest cekebilecekler mi? Suriye'de kalabilecekler mi? Somali'de? Sudan'da? Katar'da? Sizce bunlar onca milli savunma projelerini devam ettirecekler mi yoksa durudacaklar mi? S400 alimini ne yapacaklar ve Rusya ile anlasmaya varilen nukler santral projelesi?
Samimi cevap bekliyorum sizden..
Defolup gitsin birdaha da yollamasinlar.
Sen nerden biliyorsun kime oy verdigimi? Veyahutta oy verip vermedigimi?Ja birak bu bed dua ayaklarini. Ortada CHP IP FETÖ PKK birlikteliligi var ve sen buna oy veriyorsun.
HDP ve İP baraj altı kalacak!
Sen nerden biliyorsun kime oy verdigimi? Veyahutta oy verip vermedigimi?
Ben önceleri, bu Balyoz, Ergenekon kumpaslari dönerken Osman Pamukoğlu'na oy verirdim diyorum inandiramiyorum, boşa yorma kendini...Sen nerden biliyorsun kime oy verdigimi? Veyahutta oy verip vermedigimi?