Baybars Han
FULL MEMBER
- Reaction score
- 0
- Country
Gürcü bozmasının sonu geliyor. YSK başkanı tasmalı köpek yine hile düşünüyordur şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Diplomasi da yok. Yusuf Hoca aciklamisti..Gürcü bozmasının sonu geliyor. YSK başkanı tasmalı köpek yine hile düşünüyordur şimdiden
Gülersin tabii. Senin icin hava hoş atmisin kapagi gavurun memleketine .. gavurun pisligini temizler eurolari cebine koyup tatile cikarsin. Sonra uzaktan bakip bakip gulersin. Millet burada neler cekiyor haberin yok.
Neden zamanında yapılmıyor anlamıyorum. Bahçeli denen lavuk her istediğini almaya başladı..Rezalete bak.. Adam tam bir unpredictable şizo, yarın ne isteyeceği belli değil
MHP'nin birkac ayi kaldi, baraji asamayip unutulacak daha hala Devlet Babadan bahsediyorsun, adam MHP'yi batiran lider olarak tarihe gececek.Bostan bozuntusu, DEVLET BABA diye hitab edeceksin...
24 haziran 2018!!!
İceride hainler tukenirse ne amerika ne avrupa Turkiyeyi isgal tesebbusune girisemez!
MHP'nin birkac ayi kaldi, baraji asamayip unutulacak daha hala Devlet Babadan bahsediyorsun, adam MHP'yi batiran lider olarak tarihe gececek.
Çok ağır yerden vurdunHadi ordan. Senin baban olabilir. Adam niye evlenmiyor diyordum!
Hadi ordan. Senin baban olabilir. Adam niye evlenmiyor diyordum!
Tek kelime: ADAMDüşünsene ülke 60 gün sonra erken seçime gidiyor ama ülkeyi yönetmeye aday olan muhalefetin bir adayı bile yok. Partilerini bile yönetmeyenler ülke yönetmeye aday.
Sen gazel okumayi birakta adayiniz kim onu soyle. Ahmet Turk?Hadi ordan. Senin baban olabilir. Adam niye evlenmiyor diyordum!
Tek kelime: ADAM
Sen gazel okumayi birakta adayiniz kim onu soyle. Ahmet Turk?
Fetullaha geri dön özledik diyen, Ermenistanla sifir sorun deyipte sonra pkk ile osloda milletinden gizlice görüsen biri daha vardi o noldu bulamadim listede?Secime giderken parti adaylari...
Kilicdaroglu ermeni asilli pkk destekcisi,
Demirtas pkk nin sozcusu,
Aksener ozde fetocu sozde bozkurt,
Bahceli devletin sigortasi,
Erdogan dusmanlarimiz karsinda dim dik duran guclu lider!
Profil ortada