[TR]AHMET
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- 2
- Country
Hayir benim kastetigim sey filistin bayraginin birebir arap isyaninin bayragi olmasi.
Mesele Araplarin bu topraklar bizim deyip Türk askerini o topraklarda sehit etmeleri, biz neden debeleniyoruz anlamiyorum, simdi baksinlar baslarinin caresine.
Çünkü bizim davamız Arabın davası değil de ondan güzel kardeşim unutma oralar hem ata toprağıdır hem de kadim İslam şehridir bu sebeple Kudusü İstanbul gibi savunmamız gerekir! Buna ilaveten Ziyonizm düşüncesi altında büyüyen İsrail hem orta doğu hem de Türkiye'nin canına kast edecektir, yılanın başı küçükken ezilmelidir.
Şuanda ortam İsrailin genişlemesi için çok müsayit hem Lübnan'da ki hizbulşeytanı bahane etmeleri, hem Suriye'nin zayıflamış olması, hem PYD ve Kuzey Irak'ın geniş bir toprağa yayılması, Türkiye'de ki iç ve dış çalkantılar, Suudi arabistanın Amerikaya teslim olması, Mısır'ın başına sisiyi getirmeleri. Enerjimizi ve dikkatimizi toplayıp onların bu hayallerini gerçekleştirmelerine asla müsaade etmemeliyiz.
Herkes sussa biz susmamalıyız bu bizim davamızdır, bu sadece Türkiye'nin değil Orta doğunun ve insanlığın davasıdır, sessiz kalanlar kaybedeceklerdir.