OguzSenturk
BANNED
- Reaction score
- 0
- Country
Tam olarak bu. Bunu ben de aynen bu şekilde birkaç kez yazdım forumda.Buradaki yanlışlık bizim ülkemizde pisliğe bulaşmış olan siyasilerin AKP ile aklanmış olması. Oysa zamanında bu hırsızlar yargılansaydı, yeni yetme İranlı çakalı kahraman ilan etmeseydik durum daha farklı olacaktı. En azından ABD'nin eline koz verilmemiş olacaktı.
Fakat farkına varmamız gereken şey, elimizde olanların bunlar olduğu. Atatürk gibi düşünmeliyiz, yoksa kurtuluş falan yok. Şuan ayağa kalkıp "AKP hırsız, bak ABD mahkemesi de öyle diyor" deyip masayı devirebiliriz, sonunda ülkemiz paramparça olur. Veya elimizdekileri kabulleniriz; "elimizde böyle boktan ve cahil insanlar var, bunları ne şekilde kullanabiliriz ki bu belaların hepsini püskürtebilelim" de diyebiliriz. Atatürk de aynısını yaptı, adam Samsun'a yola çıkmadan da padişah'ın ne denli rezil ve hain olduğunu biliyordu. Ama Atatürk elinde ne var bir görmek bilmek istedi, gitti ve gördü halkın halini. Rezil ve perişan halde, aç ve hasta, üstüne başına giyecek bulamayan, yıkık dökük çalı yuvası misali evlerde yaşayan cahil bir halk gördü karşısında. Sonra bunları örgütledi, ve diktatör hırsız Padişah'ı yıkmadan evvel fiili silahlı düşmanları yendi. Eğer önceliği, düşmanla işbirliği yapan diktatör Padişah'ı devirmeye verseydi, iç savaş çıkardı, halkı tam örgütleyemezdi, İngiliz desteği alan Yunan ordusu da İzmir'den girer Van'dan çıkardı.
Şuan birkaç istisna dışında aynı durumdayız.
Aynı görüşteyim. 2019'da, mecliste kalan artıkların da temizleneceği iddia ediliyor fakat hala tonla kripto kalacaktır. Ben buna çözüm olarak partisiz seçim sistemini savunuyorum, bütün partiler kapatıldığında herhangi bir "devlete sızma" ihtimali ortada varolamaz.AKP ne Fetullahçı islami terör örgütü ne de hırsızlarla tam olarak mücadele edebilir. Çünkü Feto ve hırsızlık kılcal damarlarına kadar işlemiş. Çoğunun geçmişi bozuk. Bugün cemaate söven AKP'li siyasilerin çoğunun da hala kripto Fetullahçı olduğunu düşünüyorum.