Oublious
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- -3
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
New Recruit
View attachment 408603 View attachment 408604
Allahim su tabloya bak, bu ülke bu durumlara kadar düsmüs... daha dün basörtüsüne karsi cikan "sahis" bugün onlarla kol kola girmis "adalet" yürüyüsü yapiyor...
Düşer tabi başta hain Tayyip olursa herşey olur.View attachment 408603 View attachment 408604
Allahim su tabloya bak, bu ülke bu durumlara kadar düsmüs... daha dün basörtüsüne karsi cikan "sahis" bugün onlarla kol kola girmis "adalet" yürüyüsü yapiyor...
Vah ülkem vah, bukadar cahili nerden buldun. Ülke elden gidiyordu nerdeyse hala Erdoğan kandırdı diyor. PeeeeeeCHP nin geldiği durumun tam olarak özeti, kafada kep arkasında fetö elinde mezhep çatışma malzemesi, önden bakınca siyasetçi arkanı döndünmü terörist.
Sizlere göstermek için epeyden beri bu videoyu arıyordum, sonunda buldum. Artık bir anlık boşluğuna gelipte mi bu röportajı yayınladılar bilmiyorum ama bu FETÖ sümüklüsünün Alman kanalına verdiği röportajda FETÖ nun bütün oyunu ortaya çıkıyor, youtube da vs. kaldırmışlar sanırım, videoyu googleda ararken T24 sitesinden buldum.
Videoyu komple izleyin ama esas dikkatinizi çekmek istediğim nokta -2:20 saniyede, burada Erdoğanın aslında kendisini haklamak istediğini bunu sezdiğini ima ediyor, Ak parti kurulmadan önce dahi Erdoğanı dinlettirdiğini de itiraf etmiş oluyor, Ayrıca Erdoğan Kandırıldık derken aslında FETÖ ve CIA'i nasıl kandırdığını anlamış oluyoruz, Erdoğan bu pörtlek göze sağ gösterip sol vurmuş. Video genel olarak FETO nun NATO BM ve Batıya sadık bir köpek olduğunu boşluğuna gelip Erdoğan tarafından kandırıldığını kendisinden vaz geçilmemesi için yalvarması niteliğinde. Beni harcamayın ben daima size sadık bir köpek oldum bir anlık boşuğa gelip kandırıldım demek istiyor, videoyu iyi izleyip analiz edin, her şey ortada
http://t24.com.tr/video/gulen-erdogan-parti-kurmak-icin-yanima-geldi,3166
Is there anything bad he ever done in his life according to you?Interview with President Erdoğan
I think he gave an excellent interview