Islamic faith&Secularism
BANNED
- Reaction score
- -9
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Türkiye'nin cari açığını ben kapattım demişti bu şahıs. Koskoca devlet karanlık işlerle uğraşan mafyacılara kaldıysa vay halimize.
Ben hala anlamış değilim, bu adam kötü ne yaptı ki? İranla ticaret yapabilmemiz için altın kullanarak aracı oldu, e nesi var bunun?Türkiye'nin cari açığını ben kapattım demişti bu şahıs. Koskoca devlet karanlık işlerle uğraşan mafyacılara kaldıysa vay halimize.
Bu işin ardında bence ortaya çıkması istenmeyen kirli işler var. Kol saatleri var. AKP düştüğünde yargının epey işi olacak.
Meral Akşener'in epey temizlik yapması gerekecek. Hem Fetullahçıları hem de hırsızları, rüşvetçileri...
Türkiye'nin cari açığını ben kapattım demişti bu şahıs. Koskoca devlet karanlık işlerle uğraşan mafyacılara kaldıysa vay halimize.
Bu işin ardında bence ortaya çıkması istenmeyen kirli işler var. Kol saatleri var. AKP düştüğünde yargının epey işi olacak.
Meral Akşener'in epey temizlik yapması gerekecek. Hem Fetullahçıları hem de hırsızları, rüşvetçileri...
Sadece ticaret karşılığı altın olsa tamam. Bana ne ambargodan der geçerim. Ama dört bakana rüşvet verdiği basında çıkmıştı. Bakanlar da istifa etmişti. Ne karşılığı rüşvet verdiği meçhul. Bu adamın ortağını İran devleti yargılamıştı. Ya hapsetti ya astı. Böyle olunca karşılıklı ticaret iddiası da şüpheli duruma düşüyor.Ben hala anlamış değilim, bu adam kötü ne yaptı ki? İranla ticaret yapabilmemiz için altın kullanarak aracı oldu, e nesi var bunun?
Türkiye'de Türk kalmamış mı da, daha yeni vatandaş yapılmış bir İranlı banka açacak Avrupa'da?Bu adam araciliyla Avrupada Turk bankasi acilacakti. Turk bankasi ile borsa spekulasyonlarina karsi kullanilmasi fikri vardi. Olay budur.
Bide Geziyi fetö yaptirdi diyorlar.
Bide Geziyi fetö yaptirdi diyorlar.
Türk milleti siyaset kisvesi altinda bir birini yiye dursun!
Sozde ittifakimiz Amerika ve NATO Turkiye'mizi isgale hazirlaniyor, derin uykuya devam, aktroldür, koyundur, yandaş medyadır, komple teorisidir, kedidir o kedi!!
http://www.yenisafak.com/gundem/tur...ook-yenisafak&utm_campaign=facebook-yenisafak
Sozüm ona vatan severlere NATO üslerinin Türkiye'de ki yerleşimlerine dikkat. İstanbul ve güney doğuya yoğunlaşmış durumdalar.
http://www.yenisafak.com/gundem/nat...ook-yenisafak&utm_campaign=facebook-yenisafak