UkroTurk
BANNED
- Reaction score
- -1
- Country
@[TR]AHMET Şimdi koskoca imparatorluğun sanayii devriminden tam iki yüz sene sonra gelen bir pafişahının açtığı fabrikalarla bir sayfayı tam dolduramadınız.Ingilizler, Ruslar ve diğer Avrupalılar Abdülhamidden tam iki yüz yıl önce yapmışlar o fabrikaları.Bu Abdülhamid'i kötülemek değil oda elindeki yetişmiş adamlarla o kadarını yapabildi. Abdülhamid devrinde avrupa ağır sanayii seviyesindeydi.
O zaman avrupada açılan fabrikaları ve yapılan ürünleri yazmaya bu forumun içindeki bütün sayfalar ancak yeter.
Abdülhamide yahudi Tüccarları iki tane denizaltı getirdiğini Haliç'te gösteri yaptıklarını?ancak Abdülhamidin bunlar zaman ve para kaybı hiçbir işe yaramazlar diyerek reddettiğini biliyor musunuz?
Adamlar denizaltı tank üretirken biz halı üretmeye yeni başlamışız.
Rusların Abdülhamidi perişan etmesinin sebebi sanayiileridir.
Siz bugün füze üretebilen milli sanayinin 5-10 yılda yaratabilineceğini mi sanıyorsunuz?
Sıfırdan üniversiteler kurmak, öğretim görevlileri yetiştirmek,sonra mühendisleri yetiştirmek. Onlarında çağı yakalamasını sağlamak 10 yında olmuyor.
Uçak fabrikasını kapatan Demokrat Partidir.
Bu cahillikle ve hamasetle modern Türkiye'nin kurucusu nesillere dini duygularla saldırmak hainliktir.
Ben hala merak ediyorum o SOM füzesini yapan mühendislerin yaşam tarzları ne?nasıl insanlar?
O zaman avrupada açılan fabrikaları ve yapılan ürünleri yazmaya bu forumun içindeki bütün sayfalar ancak yeter.
Abdülhamide yahudi Tüccarları iki tane denizaltı getirdiğini Haliç'te gösteri yaptıklarını?ancak Abdülhamidin bunlar zaman ve para kaybı hiçbir işe yaramazlar diyerek reddettiğini biliyor musunuz?
Adamlar denizaltı tank üretirken biz halı üretmeye yeni başlamışız.
Rusların Abdülhamidi perişan etmesinin sebebi sanayiileridir.
Siz bugün füze üretebilen milli sanayinin 5-10 yılda yaratabilineceğini mi sanıyorsunuz?
Sıfırdan üniversiteler kurmak, öğretim görevlileri yetiştirmek,sonra mühendisleri yetiştirmek. Onlarında çağı yakalamasını sağlamak 10 yında olmuyor.
Uçak fabrikasını kapatan Demokrat Partidir.
Bu cahillikle ve hamasetle modern Türkiye'nin kurucusu nesillere dini duygularla saldırmak hainliktir.
Ben hala merak ediyorum o SOM füzesini yapan mühendislerin yaşam tarzları ne?nasıl insanlar?