Mr.Department
BANNED
- Reaction score
- 1
- Country
Ülkenin %97 si (Alevisi ve Sünnisi ile) Müslümandir, yarisi degil. Tehlikeli bir uygulama, cok eslilik ve kadin istismarinin önünü acacak.
Şeriat Kur-an kanuna
Kadi makami Seriata göre mi karar verecek ?
Demokrasi ve cagdaslik ile bagdasmaz . O kanunda , zinaya taslayarak öldürme var .
C. Erkinin karisini simdi taslayacakmiyiz ?
Sünnet amaçlı bırakmışta olabilir
Farkli düsünüyorum. Cevremde dogru namaz kilmasini bilmeyen insanlar menfaat icin sakal birakma yarisina girdi. Hidayete erdiklerinden degil.
din ve devlet işlerinin bir birinden ayrılması var
Türkiye Cumhuriyeti Anayasasi bunu öngörüyor. Ateist kesimden nefret ediyorum, ama tolere etmeye mecburum. Yaradana ve ahirete inanmayanlar da bagnazlar gibi insanfsiz ve vicdansizdir.
...........
Ve Devlet bey de patladi :
Bahçeli, 'Türkçülük de Kürtçülük de bölücülüktür' diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Kürtçülüğü izah için Türkçülüğü örnek göstermek yanlıştır" diye konuştu.
Bahçeli, Erdoğan'ın eski Başbakan Bülent Ecevit'e yönelik sözlerine ilişkin olarak da "Erdoğan'ın ifadeleri benim tanıdığım Ecevit ile bağdaşmaz. Milli konulardaki hassasiyetini 57. Hükümet'te gördüm" dedi.
Bahçeli, "Müftüye nikah yetkisinin laiklik açısından sakıncası yok" diye konuştu.
http://www.karar.com/guncel-haberler/devlet-bahceliden-melih-gokcek-aciklamasi-632392
Last edited: