bedbin
BANNED
- Reaction score
- 0
- Country
Arabanin, Elektronigin hatta Et'in bile Türkiyede lüks oldugunu gectim, eger hersey kafa kafaya olsa bile insanlar Avrupa ile Türkiye arasindaki yasam standarti farkini cok cabuk unutuyor, Avrupada aldigin egitimin bir degeri var, kullandigin esyanin bir kalitesi var, güvenlik var, gelecek kaygin Türkiyeden cok daha az, yola cikinca kaza gecirme olasiligin kat be kat daha az vs. vs. daha saysam sayfalarca sey cikar, nekadar evirsende cevirsende gercek bu.
Yarin Türkiyenin nereye gittigi belli degil Avrupada en azinda bir istikrar var.
Simdi bunlari yazdim diye yok Türkiyeyi kötülüyor, yok avrupali olmus hatta hain bile derler belkide iclerinden halbuki gecen persembe Kapikuleden cikarken icimden aglayasim geldi, geldi gelmesinede bana Türkiyeye temelli dönermisin dersen suan icin, nekadar istesemde, kesinlikle hayir derim.
aynen öyle.
halk ne idugu belirsiz markalara yöneldi. bim'den alışveriş yapıyo, hiçbi sağlık garantisi yok, Süt alıyosun sağlık için, ama ülkede 1-2 marka dışında hepsi sağlımızla oynuyo. ab standarlarında 1lt süt 4 tl'den aşağı değil.
AB'de araba ihtiyaç biz de lüks olarak geçiyo. Alman 50 bin tl değerinde araç üretiyor Türkiye'ye girdiği an150 bin tl oluyo. Üretici firma zaten şaşıp kalıyo.
Kıytı köşe mahallere gidin, bakkalarda insanlar 1tl'lik peynir'i zor alıyor. yumurtasını günlük 2-3 tane ya alıyor ya alamıyor milyonlar böyle geçinmeye çalışıyo.
Dağda terörist aramaya gerek yok, maganda kurşunuyla ölmen an meselesi.
Bizim sokağa hırsız dadansı geçen ay, adamlar işi ilerletmiş fotograf çekip keşif yapıyolar girmedikleri araç kalmadı.
Polisi arıyosun, durmuyo bile ekip aracıyla geçip gidiyo. Neymiş bunlar gibi binlercesiyle uğraşıyorlarmış. Lafa bak