[TR]AHMET
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- 2
- Country
Bahçeliye helal olsun, Çakma Kurtçuklar bu söze üzülecek, ülkücülük sebatayistlerin ve fetoşların tekelinden yavaş yavaş kurtuluyor.
Yani devletin derin politikasını es geçip buz dağının sadece gözüken tarafına bakarak empatiden yoksun bir suçlama yapmak senin terbiyene kalmış bir şey, orasını sen bileceksin...
Aynı durumdan herkes müzdarip, ben de zamanında asker polis olmak istediğimde şu sözle karşılaşıyordum, "Allah İslam Muhammed diyorsan asker olamazsın hele bir de Türksen askeriyenin kapısından içeri giremezsin" ha zaman geçti aynı pisliği fetoşçular yaptı, bahsettiğin olay her dönemde vardı dün kemalistler sonra fetoşçular, önemli olan bugün nereye geldiğimiz, bugün asker alımlarında torpil olayı tarihe karışmış durumda ve bu memur alımlarında ki adalet her geçen gün iyiye gidiyor, bunu sağlayan hükümet ise Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan beri ilk kez Ak parti hükümeti olmuştur.
Yağ sürme meselesine gelirsek,
buna Ayn el Arap'ta (kobani) sıkışmış PYD/PKK teröristlerine yardım için peşmergelerin ülkemizden geçişine izin vermek, acıktıklarında devlet kesesinden lahmacun ısmarlamak dahil mi?
PKK'lı teröristlerin Habur'da davul zurna ile karşılanarak ayaklarına Cumhuriyet savcısının gönderilmesi..?
Yani devletin derin politikasını es geçip buz dağının sadece gözüken tarafına bakarak empatiden yoksun bir suçlama yapmak senin terbiyene kalmış bir şey, orasını sen bileceksin...
En çok üzüldüğüm şeylerden birisi ne biliyor musun, sayın kardeşim;
AKP tarafından ÖSYM'nin başına atanan Fetocu Ali diye bir şerefsiz vardı. O'nun döneminde üniversite sınav sorularında mod-medyan şifresi vardı. Tabii ki AKP kabul etmemişti ortaya çıktığında.
Bu sınavlarda milyonlarca gencin geleceği karartıldı. Yani, kul hakkına girildi. Genç çocuklar yıllarca dirsek çürütmüş, göz nuru dökmüş, ders çalışmış. Ama bir tarikata mensup beş para etmez aptallar cevapları almış ve sınavı kazanmış.
Bunun hesabını F Tipi örgüt ve AKP'li siyasiler nasıl verecek ahirette?
Aynı durumdan herkes müzdarip, ben de zamanında asker polis olmak istediğimde şu sözle karşılaşıyordum, "Allah İslam Muhammed diyorsan asker olamazsın hele bir de Türksen askeriyenin kapısından içeri giremezsin" ha zaman geçti aynı pisliği fetoşçular yaptı, bahsettiğin olay her dönemde vardı dün kemalistler sonra fetoşçular, önemli olan bugün nereye geldiğimiz, bugün asker alımlarında torpil olayı tarihe karışmış durumda ve bu memur alımlarında ki adalet her geçen gün iyiye gidiyor, bunu sağlayan hükümet ise Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan beri ilk kez Ak parti hükümeti olmuştur.