Cunku olusturulan sisteminde Erdogan'in sozu olmadan hic bir sey olmaz. Bu adam Erdoganin rizasiyla o gorevi yapiyor. Bu ilk degil ikinci degil. Boyle bir sey yapan siyasetci bu hareketlerden dolayi ceza yedigini duydun mu sen? Cunku ben duymadim.Vatan haini senin gibi pusuda yatıp yem bekleyenlere derler, Meral AKŞENER'in yardımcısı FETÖ'den tutuklandı inkar ettiler sesiniz çıkmadı, demirtaş hapisten çıksın dedi sesiniz çıkmadı, devletin projelerini iptal edeceğim dedi sesiniz çıkmadı, karamollaoğluda muharrem incede aynı haltları yedi birinizin sesi çıkmadı. Hapise atılsın şöyle olsun bile demediniz, şimdi videoda ki olayda daha haberin ayrıntısı bile ajanslara düşmemiş olayın iç yüzü belli olmamış ama siz şimdiden hükümeti vatan hainliğiyle suçluyor yetmiyor sağa sola da sataşıyorsunuz.
Bütün sıkıntınız FETÖ ve PKK'nın bitirilme aşamasına getirilmesi, sırf bu yüzden FETÖ ve PKK'yı kurtarmaya çalışan siyasetçilere de toz kondurmuyorsunuz ve hükümete saldırıyorsunuz.
Ne kadar çırpınsanız da FETÖ'de PKK'da yolun sonuna geldi, terör örgütlerini kurtarma operasyonlarınız sonuçsuz kalacak...
Ben de aynı şeyi söyledim adam hapise atılsın görevden alınsın bedelini ödesin, ama bunu siyasi rant haline getirip hükümete yüklenmek tam manası ile çakallıktır. Bu provokasyona çanak tutmak vatan severlikten değil fırsatçılıktan doğar. Neden şahsın kendisine değilde Erdoğana yükleniyorsunuz o mu git böyle söyle dedi?