[TR]AHMET
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- 2
- Country
Sen kafanı yorma Fetö artığı Meral için iyi günler bunlar. Yedi sülalesine gitmeye gerek yok. Kendisi Fetö artığı olduğu çok iyi biliyor. Fetö artığı meral o kadar Fetö’ye uzak ki Ali Lapanta denilen Fetöcü it ile koyun koyunalar.
Bilmem farkında mısın Fetö için AkParti öncesine zerre laf edemiyorsunuz. Dedim ya sizin derdiniz Fetö değil. Erdoğan düşmanlığı sizi bu ülkeyi yok etmeye çalışanlar ile kol kola getirmiş. Pkk ile koyun koyuna olmanızı normal karşılıyorum. Bu tür olaylar AkParti’de olunca Vatan, Millet naraları atarsınız. Ama kendinizde olunca üç maymunu gayet iyi oymuyorsunuz. Oyunculuğunuzu sevdim.
Al sana Fetö artığının Fetöcü savunurken konuşmaları
Gerçi doğru ya bu tür konuşmaları AkParti’den birisi yaparsa Fetöcü olur. Sizden birisi yaparsa normal
Ağzına yüreğine sağlık kardeş, çok doğru yazıyorsun hakikati yazıyorsun ancak bunların derdi hak yada doğruyu anlamak görmek değil. Bunların derdi farklı sebeplerle Erdoğan düşmanlığı yapmak, bütün Türkiye düşmanlarının derdi de Erdoğan düşmanlığı nitekim bunların hepsi tek bir safta toplandılar.
Erdoğan düşmanlığı için dinini vatanını aklını satacak kadar yoldan çıkmış bir topluluk haline dönüştüler, kimileri harbi hasta kimileri harbi Türkiye düşmanı. Varsınlar düşmanlıklarını yapsınlar ateş olsalar düştükleri yeri yakarlar.
İt ürür kervan yürür biz devletimizin menfaatine bakalım.