Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Şaşırmadık yobaz gerici sağcılar neyse bunlarda onların solcu olanı,
Hapisten çıkar çıkmaz Pan-Kürdist propagandasına başlamış terörist sıçan. Bir de bu terörist sıçmığı destekleyenler vardı, hatta bu forumda bile bir dangalak destekliyordu terörist sıçmığı.
Sırf AKP geçmişte Fethullah dinci terörist sıçanlarla işbirliği yaptı diye, tutup da bugün akp'ye karşı kürtçü sıçanları savunacak değiliz.
Onca dedik bunlar terörist diye ama hala bu ablanın partizanlığını yapmaya devam ettiniz. Şaşırmadık. Şimdi karşıt gösteri yapınca desteklediğiniz günleri unutalım mı?
Bu forumda o teröristi destekleyen sadece bir dangalak vardı sanırım. Öyle çok kişi yoktu. Doğal olan da bu, militarist ve milliyetçi insanların savunma sanayiine ilgi göstermesi gerektiği düşünülünce
Haklısın bunlar serefsiz ya
Allah'ım RTE korusun ki böyleleri hiç barınamadı bu ülkede. Bunlar sahtelarlığı öğrenememişler bak AKP ne güzel giydiriyo ve yalanlarıyla kutsuyor insanları.. Yetimden, emekliden, isciden kesip barzaniye 1 milyar dolar "ahbabız" parası gönderiyo... Yani ne olacak, insanlara hain demeyi bırakın, hainliğin derecesini bilen var mı? Ne yaparak hain olursun mesela?
Ajıtasyon idelojinizin mimarları şehit, bayrak üzerinden edebiyat yapar sizler yok yetim yok kul, kıl bilmem ne. Bırak acı ucuz işler ile uğraşmayı.
Neden bırakalım? Akp geçmişte Fetö ile kol kola olunca hain diye ortalığı yıkıyorsunuz taş size gelince zorunuza gidiyor. Daha çok zorunuza gidecek bunu garanti ederim.
şunu bi açıklığa kavuşturalım "siz derken" muhtemelen o robotlaşmış küçük beyninde beni "chpli" olarak görüyosun, zaten siz robotların genel özelliği bu, akp karşıtı kim varsa radarda "chpli" olarak görmek. Ve burada mevcut ülkeyi yönetmekle yükümlü bi hükümeti eleştiriyorum. Geç sen x partiyi ve kişiyi, taptığınız parti ve kişi başta.
sürünün diğer öğelerini de çağır gelsinler, hepiniz gelin
beni "chpli" olarak görüyosun
hain isen ya chplisin ya hdplisin
Beni neden alıntıladınAjıtasyon idelojinizin mimarları şehit, bayrak üzerinden edebiyat yapar sizler yok yetim yok kul, kıl bilmem ne. Bırak acı ucuz işler ile uğraşmayı.
Neden bırakalım? Akp geçmişte Fetö ile kol kola olunca (30 yıldır Tüm Hükümetler kol kola olduğu halde Akp gözünüze batıyor) hain diye ortalığı yıkıyorsunuz taş size gelince zorunuza gidiyor. Daha çok zorunuza gidecek bunu garanti ederim.
Hangi kopru?