ELTurco
FULL MEMBER
- Reaction score
- -2
- Country
Ulkeyi kurtardiklari icin degil yunanlilari yendigimizi gereginden fazla abartili övündügümüz icin, 10 tane bayram kutladigimiz icin utanmalilar diyor.. Hem Turk tarihi savaslarla zaferlerle dolu oldugunu dusunursek dedikleri cokta abes degil bence nedersin?
evet ama bazende olayi oyle bir noktaya getiriyorlarki sanki biz yunanlilarin altinda yasiyordukta bu ''kurtulus savasiyla'' onlardan kurtulmusuk?
Yani bu sacma degilmi biz onlari 500 yil yonettik onlar bizi degil ama bunlar oyle bir anlatiyorki zannedirsin ki tam tersi bu yanlis ve ayiptir..
Tarihimiz zaten zaferlerle dolu degilmidiir yunani yendik saygi duyarim benimde gozlerim yasarir ama bu asiri abartmaya ne gerek var sence yunana fazla kredi vermiyormuyuz demek istedigim adamlarda bunu goruyorlar ve sonra bak neler cekmisler bizden diyerekten kendilerini bi bo.k saniyorlar benim zoruma giden bu.
no comment
devir boyle teknoloji bilim onlarda..
Kardes ne düsündügümü sormussun bende yazayim.
Ilk olarak bu adam cikmis ülkeyi kurtaranlar utanmalidir diyor, neden utanacaklarmis?
Ulkeyi kurtardiklari icin degil yunanlilari yendigimizi gereginden fazla abartili övündügümüz icin, 10 tane bayram kutladigimiz icin utanmalilar diyor.. Hem Turk tarihi savaslarla zaferlerle dolu oldugunu dusunursek dedikleri cokta abes degil bence nedersin?
Yunanlilar bize rakip degiller ancak o zamanlar osmanli cökmüs durumdaydi, yedi düvele karsi savastik gücümüz tükenmeye baslamisti, zamanin en zengin ve güclü devletleri birlik olmus yunanlilari destekliyorlardi.
evet ama bazende olayi oyle bir noktaya getiriyorlarki sanki biz yunanlilarin altinda yasiyordukta bu ''kurtulus savasiyla'' onlardan kurtulmusuk?
Yani bu sacma degilmi biz onlari 500 yil yonettik onlar bizi degil ama bunlar oyle bir anlatiyorki zannedirsin ki tam tersi bu yanlis ve ayiptir..
Biz yerd ürünüyor oldugumuz halde onlara egede yüzmeyi ögretip izmiri düsman elinden kurtarabildiysek bunu Gazi Mustafa Kemale borcluyuz!
Tarihimiz zaten zaferlerle dolu degilmidiir yunani yendik saygi duyarim benimde gozlerim yasarir ama bu asiri abartmaya ne gerek var sence yunana fazla kredi vermiyormuyuz demek istedigim adamlarda bunu goruyorlar ve sonra bak neler cekmisler bizden diyerekten kendilerini bi bo.k saniyorlar benim zoruma giden bu.
Sonrada gelmis osmanlinin altin devrindeki zaferlerini, ayaginda ayakkabisi bile olmadan savasan kuvayi milliye ile karsilastiriyor dingil.
Yanlis anlasilmasin diye yaziyorum, Atatürk ile gurur duydugum kadar Osmanli ilede gurur duyuyorum sonucta hepimizin tarihi ancak hala Osmanli hayali kuranlar bir doktora görünsünler bence.
Sehitlerimizin kemikleri sizliyor bu sarlatanlar yüzünden, sirf Atatürkü karalamak icin yapmadiklari saklabanliklari yok, zaten beynini kullanan bir insan bu herifin anlattiklarinin ne derece sacma oldugunu anlar.
no comment
Hem madem okadar müslüman neden kafirlerin icati Internetten duyuruyor sesini?
devir boyle teknoloji bilim onlarda..
Last edited by a moderator: