-SINAN-
BANNED
- Reaction score
- 0
- Country
I don't have any neighborhood - wherever i go it becomes my land
Mate i think you are confused.
We are the conquerors. Mehmed the Conqueror
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I don't have any neighborhood - wherever i go it becomes my land
Mate it's 2013
Avrupa'da havalar nasıl ? Bu tarihlerde her gün yağmur oluyor herhalde ??
İran’ın çoktan nükleer silah sahibi olduğunu defalarca yazmıştım. İran’a nükleer denetleme konusunda yardım eden ve ABD’nin ambargosunu takmayan Ankara, önemli bir gerçeği fark etti: “Bizim neden nükleer silahımız olmasın.” Ülkemizde konuşlu NATO denetiminde bulunan 9 nükleer silah bizim sayılmaz. Bu silahı bize sadece üç ülke verebilirdi veya satabilirdi: Rusya, Çin ve Japonya. Bu nedenle 22 milyar dolarlık Mersin Akkuyu Nükleer Santral ihalesi Ruslara, 22 milyar dolarlık Sinop’ta yapılacak ikinci nükleer santral ihalesi Japonlara verildi. Bir nükleer santralın gerçek bedelinin 5 ile 7 milyar dolar arasında değiştiğini elbette ABD biliyor. O halde ihalelerdeki artı bedel olan toplam 30 milyar dolar nereye harcanacak? Bu soruyu sormak ve cevabını yazmak istemiyordum. Bu kadar yüksek meblağ herhalde AK partililerin cebine komisyon veya rüşvet olarak girmeyecek. Nükleer silah araştırmaya bütçe ayırmakta haklı gerekçelerimiz var. Yanıbaşımızda İran’ın nükleer silahı, Suriye’nin uzun menzilli kimyasal başlıklı füzeleri var iken, kimse Türkiye’den zavallı zavallı, çaresiz oturmasını beklemesin!
Mesih KarÅıtı Cephe! |
Beyler ilgin bir yazi paylasmak istiyorum. Faruk Arslan`in yazisi kendisini uzun zamandir takip ediyorum ve gercekten cok saglam bilgiler veriyor. her ne kadar bir kisminiz cok ucmus desede ben asagida yazilanlara gercekten inaniyorum. Buyrun yazidan bir kesit
Baykuş;4843378 said:Yağmur havaları temiz tutuyor burada (Stockholm), akşamları 5-10 derece oluyor - oldukça güzel yani Kış gelse dahada güzel olacak, geceleri şöyle pencereyi açıp bir dondurucu -20 derece nefes çekeceksin içine, ohh...
I feel like you made that up.
Antalya bir gün cayır cayır yanıyor,bir gün buz gibi oluyor.Ne giyeceğimizi şaşırdık En azından sizin orada hep yağmur var
I feel like you made that up.
Baykuş;4845202 said:Hahahah ama bir-iki hafta önce burasıda öyleydi - bir yandan güneşin ışığı ısıtıyor, öte yandan dondurucu rüzgarlar vuruyor. Sanki hasta olmana bir davetiye