Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
?@MertKaan gereken adımlar tarafımdan atılmıştır kardeşim.
Alakası yok Nereden çıkardın? Merak ettim şimdi senin gözünde öyle bir kişilik mi sergiliyorum bu forumda farketmeden?
Yok ya kesinlikle alakasi yok, sadece avatarini gorunce dedim herhalde sende bayansin. Kusura bakma yanlis anlasilma revojam, zaten hic bayan oldugunu dusunmedim onu uyandiracak bir intiba olmadi tabii avatarindan baska sorry bro.
Btw, [MENTION=139617]revojam[/MENTION] da bayanmis sanirim, simdi merak ettim acaba aktif kac bayan turk uye var formda? (Yanlis anlasilmasin bayanlarin askeri-politiks konulara ilgisini merak ettigim icin sordum )
Yau bilen varmi neoldu su Leopard 2 NG = ?
Altay gelicek diye Kuvvet gerek duymuyor herhalde ?
Bu arada Neptune Niyeti coktaaan Bozmus.
Göteborg / Handelsuniversitet hukuk bölumu 2. senesi, yurttaşim Stockholm biraz daha buyuk bir sehir olunca daha daginik bir resim verebiliyor birde oraya göc etmis kisilerin cogu Kulu ve bölgelerinden geldigi icin "en hizli yoldan bir is, avrat ve araba"- mantigi yuzunden kayip ediyorlar. Kimseyi kötulemek amacim degil, sadece kisisel algilarim. Kendimde o bölgenin yakinindan geliyorum fakat gunumuzun sartlari gerektigince kartlarimi oynamaya calisiyorum. Bizim burdaki Generasyon iki Turkleri, ilk gelenlerin cocuklari, onlarda Volvo ve benzeri yerlerde calisiyor fakat okumus kisilerde bir hayli var. Generasyon uc, ben ve diger yurttaslarin generasyonu, bu dengeyi tamamen denistirecek gibiyiz, cocukluk yasimdan beri okuldaki arkadaslarimin 80% universiteye gidiyor, hala umidimiz var Birde bizim burdaki cemaat, nurcu ve benzerleri, gencleri sokaklardan toplayip ellerinden geldikce kitap basina oturtmaya calisiyor artik bu ne kadar iyidir veya kötudur herkezin kendi dusuncesi.
Lig tv abonemi iptal edecem boyle ruhsuz bir mac izlemedim.. yaziklar olsun boyle takima..
Burak Yilmaz derhal gonderilmeli.
Drogbayı çıkardılar...Ardında gol gelince Umutu soktular...Sonra da Selçuk`u çıkardılar...Hangi beyinsiz F. Terimin yokluğunda kararları veriyorsa, derhal bu işi bırakıp bir fırında çalışmaya başlamalı