xenon54 out
ELITE MEMBER
- Reaction score
- 20
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nerde? Hemen bombalayim orayi.Yoksa kimden ne korkacağım. Misal dün Atatürk hakkın da ileri geri konuşuluyor du **** ler tarafından. Zamanım olsa hemen atlayacam ortasına ama işlerim yoğun. Malum yarın Türkiye'ye gidiyorum.
Kış ayı biraz zor olur Ankara'da. O yüzden bir on gün memelekete de gideceğim.
Burda hava soğuk yarın -10 / -5 derece arası olcak hava. Ankara'nın ayazı pis oluyor.
O konu olmazsaydi devecilere karsi yalniz kalirdik,eskileri unutmayalim.Bakın şunlara ya. Arkamdan atmadıkları şey kalmamış
Arada bir hepimiz kaşınırız ama boş yere de kaşınmayalım. Bizle alakalı olmayan konulara da balıklama atlamayalım, @T-123456 abimizin yaptığı gibi.
Yoksa kimden ne korkacağım. Misal dün Atatürk hakkın da ileri geri konuşuluyor du **** ler tarafından. Zamanım olsa hemen atlayacam ortasına ama işlerim yoğun. Malum yarın Türkiye'ye gidiyorum.
Kış ayı biraz zor olur Ankara'da. O yüzden bir on gün memelekete de gideceğim.
@xenon54 , iltifatlarınız için teşekkürler bu arada
New Recruit
Cecen arkadasta rus bayragini anlamadim.
@Noxchi
Kimsin, nesin, nerelisin bize kendini tanitirmisin?
Fenerbahceliysen,Fethiyesporu duymussundurSite yönetimi hiç Kuzey Kafkasya ülkelerin bayraklarını koymadını göre mecburen Rus bayrağını seçtik ama ilerde değiştirecem.
Vallah ne yaziyim bilmiyorum adım Onur 19 yaşındayım Kayseri'de yaşıyorum. Siyasi düşüncelerime gelince Muhafazakârım ama aynı zamanda Devrimci-Sosyalist fikirlerimde var.
Ve fanatik bir Fenerbahçeliyim
Fenerbahceliysen,Fethiyesporu duymussundur
Bring it but i'm afraid you will be tired after two seconds(body volume)you sure?What did you say about Fenerbahce ?
If you offered my club an insult while your Galatasary is full of Old Farts - We'd have a War on our hands !
Bring it but i'm afraid you will be tired after two seconds(body volume)you sure?
You know the risks for fat people?
Actually this is a very good answer from Atatürk himself to the mindless people who says " We worship Atatürk like a god".
He is underlining the fact that he is mortal....
Vallah ne yaziyim bilmiyorum adım Onur 19 yaşındayım Kayseri'de yaşıyorum. Siyasi düşüncelerime gelince Muhafazakârım ama aynı zamanda Devrimci-Sosyalist fikirlerimde var.
HAHAHAHAHA,oh damn i forgot that you lift twice my weight evryday a couple of times(forgot the body fat).Me & Fat ?
I'm just big boned !
And yes I can lift a lot of weight - Twice your body you feminine man !