Neptune
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- 53
- Country
Süreklilik durumundan bahsetmeniz olaya nasıl baktığınızı özetliyor; ama yinede sizin bakış açınızdan cevap vereyim; o ülkeler sizin doğum yılınızdan önce kuruldu, eminim ki sizden daha fazle bir ömürleri olacak; bu durumda süreklilik konusundaki hassasiyetiniz giderilmiş oldu.
Bizim bölümün adının Türk olması durumuna cevaben kurulan resmi ve üye ülkelerce kabul edilmiş Türk adını içeren bazı sitelere atıfta bulundum; ama yine de Türki dedim. Türk ve Türki tartışmalı kelimelerdir; ancak bahsettiğimiz resmi kuruluşlarda ve sitelerinde Türk denmekte ingillizce'de ise Turkic olarak kullanmaktalar o sitelerde; yani bir fark olmadığı anlamı çıkar.
Konuların açılması hususunda bir engel yok; fakat bu ülklerin adıyla açılacak kolular sabit olmak zorunda; çünkü Arab section'de öyle yapılmış; aksini yapmak bu forumun düzenine aykırı, ki eminim siz bu forumda moderatör olarak forumda bulunan örneği bulunan bir uygulamayı aynen uygulamak istersiniz.
Saygılar.
Ben söyleyeceğimi söyledim. Daha fazla polemiğe girmeyeceğim sizinle. Çok ayrı açılardan bakıyoruz konuya. Konuyu açın, ben dahil bir çok üye görsel materyalle zaten destekler orayı. Belli bir kitleye ulaştıktan sonra zaten ben sabitlerim.