What's new

Turkish Politics & Internal Affairs

Do you agree with what I wrote?

• I agree

Votes: 5 38.5%
  • I agree but,....

Votes: 1 7.7%
  • I don't agree

Votes: 2 15.4%
  • Don't care

Votes: 5 38.5%

• Total voters
    13
  • Poll closed .
Beğenmedikleri eski Türkiye: onurlu ve şerefli. Düşmana korku. Dosta güven veren vatan.
Eski Türkiye onurlu ve şerefli vatan yani bu Turkiye de onur ve şeref yok demek mi istiyorsun bir açıkla?
Büyük komutan ve devlet adamı olan M. Kemal Atatürk ün dönemini ayrı tutuyorum çünkü o zaman ki Türkiye dosta güven düsmana korku veriyordu.Ölümünden sonraki Türkiye için birsey söyleyeyim bugün gelinen yer bile beğenilmeyen Türkiye için Kıbrıs Barış harekatını çıkarma gemisi olmadığından dolayı 5 yıl sonra yapabilen, telsiz haberleşmesinin onemini kendi gemisini batirdiktan sonra farkedip telsiz üretmek için aselsanı kuran ( kuranlardan Allah razı olsun)ülkemizden dosta güven düsmana korku veren olarak bahsetmek bu forumdakiler için ne kadar kabul edilebilir olur bilemem. Ben savunma sanayi ile ilgili olduğu icin cevap verdim ama eskinin propaganda haberleriyle seçim öncesi siyaset olsun niyetiyle yazıyorsan da biraz objektif ol bugünün savunma sanayisinde çalışanlar sayesinde dosta güven düsmana korku veriyoruz.
Zaten teknoloji yokken korku verenin teknolojisi varken korku vermemesi mantıksız ama amaç o değil.Amaç en baştaki cümle.Hele bir de altına çağdaşlaşma videosunu koydun mu tamam al sana seçim öncesi eski Türkiye reklamı ama pek umit bağlama Turk milleti şerefli,onurlu aynı zamanda ferasetlidir doğru kararı verir.

Last edited:
Why cant they speak Turkish? ''Bundan ibadet'' ''Provosyona''
And i didnt even watch the whole video because its so cringy...

sour people nothing more and like the poster. the commotion is funny, one is talking about they don´t pay taxes:-).

No need to be condescending.
CHP is the main reason why people are still voting for AKP and I can understand the reasons behind their choice.

Back
Top Bottom